ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λιόν – Ολυμπιακός: Ο περσινός Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ θα έπαιρνε βαθμό στη Γαλλία

Είναι να απορεί κανείς πάντως.
Λιόν – Ολυμπιακός: Ο περσινός Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ θα έπαιρνε βαθμό στη Γαλλία

Ο περσινός Ολυμπιακός του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ θα έπαιρνε βαθμό στη Γαλλία, καθώς η Λιόν έδειξε πως έχει τα… αμυντικά θεματάκια της.

Ο φετινός Ολυμπιακός από την άλλη έπαιξε… ταμπούρι, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει μάλλον ιδέες από τον Παναιτωλικό στην άμυνα και τον Άρη στις αντεπιθέσεις.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει ανάμεσα στους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές ο παίκτης εκείνος που θα περάσει την μπάλα στους επιθετικούς ή τα εξτρέμ και επίσης είναι οφθαλμοφανές πως ο Ολυμπιακός δεν βάζει γκολ φέτος ούτε με… αίτηση καθώς είχε πάλι με τη Λιόν μόλις 3 προσπάθειες να βρίσκουν τέρμα.

Είναι να απορεί κανείς πάντως πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορούν να παίξουν ούτε στο ελάχιστο το στιλ «Μεντιλιμπαρ» που τους οδήγησε πέρσι στην μεγαλύτερη επιτυχία του τμήματος ποδοσφαίρου του Συλλόγου αλλά και την μεγαλύτερη επιτυχία σε συλλογικό επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι επίσης άξιο απορίας τι βλέπει ο Μεντιλίμπαρ στο Ντάνι Γκαρσία, ώστε να τον ξεκινήσει και βασικό στη Γαλλία.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάστε επίσης:

Λιόν – Ολυμπιακός: 2-0 και δεν τον ήθελε ούτε το VAR αλλά όλοι ρωτούσαν ποιος είναι αυτός

Ολυμπιακός: Ο Γιάρεμτσουκ είναι ο νέος Σολμπάκεν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιόν – Ολυμπιακός: Ο περσινός Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ θα έπαιρνε βαθμό στη Γαλλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.