ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έσκασε ο Ροντινέι – Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι

Η λειψανδρία στα εξτρεμ είναι μεγάλο πρόβλημα τελικά.
Ολυμπιακός: Έσκασε ο Ροντινέι – Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι

Το σχήμα με τα τρία στόπερ που χρησιμοποίησε ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ στη Γαλλία δεν… δούλεψε.

Και οχι μόνο δεν στεγανοποίησε τον Ολυμπιακό πίσω αλλά έβγαλε στον αφρό και όλα τα φετινά ερυθρόλευκα προβλήματα.

Ο Ροντινέι, λόγω της χρησιμοποίησης των τριών στόπερ ανέλαβε ολόκληρη την δεξιά πλευρά, όπως αντίστοιχα και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στα αριστερά. Όμως οι δύο παίκτες έχουν… διαφορά ηλικίας κοντά στα δέκα χρόνια και ο Βραζιλιάνος έσκασε.

Δεν μπορεί ο Ροντινέι να παίζει συνεχώς δύο φορές την εβδομάδα για… δύο. Θα «κλατάρει». Γι αυτό και ο Μεντιλίμπαρ θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Κοστίνια. Όπως αρχικά ήταν το πλάνο δηλαδή, ένα παιχνίδι την εβδομάδα ή τέλος πάντων κάποια αγωνιστικα λεπτά ο καθένας.

Η λειψανδρία στα εξτρεμ είναι που δεν αφήνει το Μεντιλίμπαρ να υλοποιήσει τον σχεδιασμό του για το δεξί άκρο της ερυθρόλευκης άμυνας ενώ απορίας άξιο είναι πως ακόμα και σήμερα, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να βγάλει το πρέσινγκ ψηλά.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τι δεν θα κάνει ξανά ο Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Αποσβολωμένος ο Μεντιλίμπαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Έσκασε ο Ροντινέι – Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.