ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρώτη φορά που δεν θα κάνει το χατίρι του Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός

Όμως φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα του... χαλάσει το χατίρι έως τη Δευτέρα.
Ολυμπιακός: Η πρώτη φορά που δεν θα κάνει το χατίρι του Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός

Η συνεργασία των Μεντιλίμπαρ και Ολυμπιακού είναι αγαστή. Δεν… χαλάει χατίρι ο Ολυμπιακός στον Βάσκο, με τον Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Όμως φαίνεται πως ο Ολυμπιακός θα του… χαλάσει το χατίρι έως τη Δευτέρα.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει δηλώσει πως δεν θέλει άλλους παίκτες. Οι άνθρωποι όμως του Ολυμπιακού βλέπουν πως η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ και του παίκτη πίσω από τον επιθετικό.

Έως την Δευτέρα λοιπόν που λήγει η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να κινηθεί ακόμα και για τρεις προσθήκες.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Δύσκολο το παιχνίδι, όπως εμφανίζεται φέτος ο Ολυμπιακός και μία απώλεια βαθμών θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά στις όποιες εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Αυτό ήταν! Κοντά στον Τούρκο

Ολυμπιακός: Έσκασε ο Ροντινέι – Δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Η πρώτη φορά που δεν θα κάνει το χατίρι του Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.