ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπάρχει θέμα Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι;

Δύσκολο το πρόγραμμα και αυτός ο Ολυμπιακός είναι απίθανο αν συνεχίσει με αυτή την εικόνα να μην έχει νέες απώλειες.
Ολυμπιακός: Υπάρχει θέμα Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι;

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι σκιά του περσινού, με το Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ να μην μπορεί να αλλάξει εδώ και τρία παιχνίδια την εικόνα των ερυθρόλευκων.

Ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκης, ήττα από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, ήττα από τη Λιόν στη Γαλλία και τώρα Ατρόμητος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και μετά Μπράγκα στο Φάληρο και Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Δύσκολο το πρόγραμμα και αυτός ο Ολυμπιακός είναι απίθανο αν συνεχίσει με αυτή την εικόνα να μην έχει νέες απώλειες.

Υπάρχει όμως θέμα Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό;

ΟΧΙ, ο Μεντιλίμπαρ δεν κουνιέται. Δεν κινείται φύλλο προς την κατεύθυνση έστω και των συζητήσεων για αλλαγές στο τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων.

Ο Μεντιλίμπαρ λατρεύεται από τον κόσμο του Ολυμπιακού και όσο αυτή η λατρεία εκδηλώνεται έμπρακτα από την εξέδρα, ο Ολυμπιακός δεν θα… μπλέξει. Τώρα αν πάνε πολλά πράγματα στραβά στις επόμενες αγωνιστικές και ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Κωστούλας: Ο Ολυμπιακός έβγαλε τα πιο εύκολα 100.000 ευρώ

Ολυμπιακός: Η πρώτη φορά που δεν θα κάνει το χατίρι του Μεντιλίμπαρ ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Υπάρχει θέμα Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.