ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Είναι ο Γουίλιαν ο νέος… Μαρσέλο – Οι τρομακτικές ομοιότητες

Όσοι ζουν τον Γουίλιαν (ή έζησαν στην περίπτωση Μαρσέλο) στο Ρέντη δηλώνουν βέβαιοι.
Ολυμπιακός: Είναι ο Γουίλιαν ο νέος… Μαρσέλο – Οι τρομακτικές ομοιότητες

Δεν έχει καταφέρει ακόμα να δείξει στο 100% τις δυνατότητές του ο Γουίλιαν στον Ολυμπιακό και πολλοί δεν άργησαν να κάνουν συγκρίσεις, μεταξύ του Γουίλιαν και του αμέσως προηγούμενου τεράστιου Βραζιλιάνου που ήρθε στο λιμάνι, σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, του Μαρσέλο.

Έχουν όμως σχέση οι δύο παίκτες;

Όσοι ζουν τον Γουίλιαν (ή έζησαν στην περίπτωση Μαρσέλο) στο Ρέντη δηλώνουν βέβαιοι πως πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Γουίλιαν δουλεύει συνεχώς, κάνοντας ακόμα και έξτρα ώρες προπονήσεων και προσέχει πολύ την εξωγηπεδική του ζωή και ιδιαίτερα την διατροφή του. Ούτε που… ξέρει το σουβλάκι ο Γουίλιαν, την ώρα που ο Μαρσέλο είχε πάθει πλάκα με την ελληνική κουζίνα και τιμούσε την πιτα με το γύρο… δεόντως.

Θυμάστε την κοιλίτσα του Γουίλιαν όταν ήρθε στους ερυθρόλευκους. Πάει αυτή. Ο Γουίλιαν δεν θα αργήσει να ειναι στο 100% ενώ για την περίπτωσή του έβαζε το χέρι του στη φωτιά ο Μάρκο Σίλβα, πρώην προπονητής του στη Φούλαμ και πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων (σ.σ. στους οποίους έδωσε το πλέον εύκολο πρωτάθλημα της ιστορίας τους).

Αντίθετα η κοιλίτσα του Μαρσέλο δεν… έφυγε ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Υπάρχει θέμα Μεντιλίμπαρ στο Λιμάνι;

Μπάμπης Κωστούλας: Ο Ολυμπιακός έβγαλε τα πιο εύκολα 100.000 ευρώ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Είναι ο Γουίλιαν ο νέος… Μαρσέλο – Οι τρομακτικές ομοιότητες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.