ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: H ελπίδα… πέθανε! Δεν τον «βλέπει»!

Δεν βγάζει άκρη με τον Αλμέιδα ο Μήτογλου που ψάχτηκε να φύγει δανεικός.
ΑΕΚ: H ελπίδα… πέθανε! Δεν τον «βλέπει»!

ΑΕΚ: Ο Μήτογλου έχει ξενερώσει με τον Αλμέιδα, ο οποίος είναι ξεκάθαρο οτι δεν τον «βλέπει».

Δεν είναι πως δεν το έχει καταλάβει από πέρυσι ο Γεράσιμος Μήτογλου πως δεν βρίσκεται γενικά στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Μια χαρά το έχει πάρει το μήνυμα και ήταν και ξεκάθαρο και για τον λόγο αυτό ψάχτηκε να φύγει έστω δανεικός, με τον προπονητή της ΑΕΚ να βάζει όμως stop διότι δεν ήρθε άλλος στόπερ ενώ τότε που γινόταν η κουβέντα δεν είχε αποκτηθεί ακόμη με ελεύθερη μεταγραφή ο Κάλενς.

Ο Μήτογλου έμεινε γνωρίζοντας πως είναι τέταρτος στην ιεραρχία και πόνταρε προφανώς στα πολλά ματς που έρχονται και στο rotation. Μας τελείωσε όμως και αυτό μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Από συγκυρίες ο 24χρονος αμυντικός αγωνίστηκε βασικός κόντρα στον Βόλο και τα πήγε αρκετά καλά. Είχε μέσα του μία ελπίδα ότι ο Αλμέιδα θα τον ανταμείψει βάζοντας τον βασικό και κόντρα στην Καλλιθέα, με τον Μουκουντί να έχει περάσει και ένα θεματάκι τραυματισμού.

Η ελπίδα… πέθανε μετά την ανακοίνωση της ενδεκάδας, ενώ ο Μήτογλου ξενέρωσε ακόμη περισσότερο βλέποντας τον Κάλενς να παίρνει τη θέση του τραυματία Μουκουντί που άφηνε το τερέν στο μισάωρο του αγώνα. Μάλλον συμβιβάζεται στην ιδέα πως ο προπονητής του, όπως έλεγε και ο τίτλος μιας ταινίας… απλώς δεν το γουστάρει.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: H ελπίδα… πέθανε! Δεν τον «βλέπει»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.