ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Υποβρύχια: Πώς η Ελλάδα με την βοήθεια των Γάλλων μπορεί να αλλάξει επίπεδο τα ελληνικά υποβρύχια;

Πλέον, οι Γάλλοι έχουν κάνει άλματα στον τομέα των υποβρυχίων.
Υποβρύχια: Πώς η Ελλάδα με την βοήθεια των Γάλλων μπορεί να αλλάξει επίπεδο τα ελληνικά υποβρύχια;

Τα ελληνικά 214 είναι από τα καλύτερα μη πυρηνικά υποβρύχια στον κόσμο, έχοντας αποτελέσει για χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Όμως πλέον, οι Γάλλοι έχουν κάνει άλματα στον τομέα των υποβρυχίων με τα Scorpene Evolved και τα Blacksword Barracuda ενώ τους ακολουθούν από κοντά και οι Νοτιοκορεάτες με τα KSS-III.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα των γαλλικών υποβρυχίων; Η μπαταρία τους η οποία επεκτείνει δραστικά την αυτονομία κατάδισης των υποβρυχίων.

Πρόκειται για…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποβρύχια: Πώς η Ελλάδα με την βοήθεια των Γάλλων μπορεί να αλλάξει επίπεδο τα ελληνικά υποβρύχια;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.