ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η μεγάλη ελληνική Τράπεζα που θέλει να διώξει 300 υπαλλήλους και τους πληρώνει όσο όσο

Ο αριθμητικός στόχος του προγράμματος είναι αποχώρηση 300, περίπου, στελεχών.
Αυτή είναι η μεγάλη ελληνική Τράπεζα που θέλει να διώξει 300 υπαλλήλους και τους πληρώνει όσο όσο

H Alpha Bank ανακοινώνει στους εργαζομενούς της Πρόγραμμα Εθελουσίας, για όσους εξ αυτών «έχουν συμπληρώσει αρκετά χρόνια εργασίας στον Όμιλο», σημειώνει η έγκυρη σε θέματα τραπεζών και αγοράς, στήλη Dark Room του newmoney.gr.

Στόχος του προγράμματος εθελουσίας είναι η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού ενώ ο αριθμητικός στόχος είναι αποχώρηση 300, περίπου, στελεχών.

Προκειται για «ελκυστικό και γενναιόδωρο» προγραμμα το οποίο όμως θα περιλαμβάνει και «κόφτη» έτσι ώστε να παραμείνουν στις θέσεις τους εργαζόμενοι που εκτιμάται ότι είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία της τράπεζας.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Lockheed Martin κάλεσε τους συμμάχους της Ουκρανίας να ΜΗ δίνουν F-16 στην Ουκρανία

Είναι η Ελλάδα η Κολομβία της Ευρώπης;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η μεγάλη ελληνική Τράπεζα που θέλει να διώξει 300 υπαλλήλους και τους πληρώνει όσο όσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.