ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουσούφ Γιαζιτσί : Είναι πρόβλημα που ο Ολυμπιακός παίρνει Τούρκο;

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί προβάρει τα ερυθρόλευκα και η καθημερινότητά του στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη για τον Τούρκο μεσοεπιθετικό.
Γιουσούφ Γιαζιτσί : Είναι πρόβλημα που ο Ολυμπιακός παίρνει Τούρκο;

Ο Γιουσούφ Γιαζιτσί είναι πολύ κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Το γεγονός ότι είναι Τούρκος έχει προξενήσει μια παγωμάρα στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά. Παρότι, ο 27χρονος είναι ακριβώς αυτό που λείπει τους «ερυθρολεύκους».

Είναι σημαντική η παραπάνω πρόταση. Διότι, ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη έναν μεσοεπιθετικό που να μπορεί να παίζει τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως «δεκάρι». Ιδανικά δε αυτός έπρεπε να είναι αριστεροπόδαρος. Ακόμα καλύτερα να είναι και σε καλή ηλικία (28 ετών) και με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Όλα αυτά τα έχει ο πρώην μεσοεπιθετικός της Λιλ. Όλα.

Εκτός όμως από ένα καλό αγωνιστικό πακέτο, υπάρχει και εξήγηση για τον λόγο που δεν βρήκε ομάδα τόσο καιρό. Πραγματικά ο ίδιος και οι ατζέντηδές του είχαν δεδομένο πως θα έρθει πρόταση από την Premier League. Είχε πάρει κάποια θετικά μηνύματα από τον Ουνάι Έμερι και ο παίκτης. Διότι, η Άστον Βίλα έχει και έλλειμμα στις θέσεις των εξτρέμ.

Από τη μία πλευρά την… πάτησε ο Τούρκος παίκτης, από την άλλη την πάτησε και ο Ολυμπιακός που ξέμεινε από λύσεις. Η ομάδα του Πειραιά ήξερε εξ’ αρχής πως σε σχέση με τον Ουνάς, ο Γιαζιτσί είναι καλύτερη περίπτωση. Σαν παίκτης, σαν αγωνιστική κατάσταση, σαν επαγγελματίας. Σαν όλα…

Θα φέρει ζόρια ο Τούρκος Γιαζιτσί

Το πρόβλημα είναι ένα και μοναδικό: Ο Γιαζιτσί είναι Τούρκος. Η Θύρα 7 έχει εκφραστεί πολλές φορές για τους Τούρκους που εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media υπέρ του Κεμάλ, για παράδειγμα. Στο πρόσφατο περιστατικό με τον Αταμάν και το πανό Κυπρίων οπαδών του Παναθηναϊκού δε, κράτησε πολύ σκληρή στάση για όσα έγιναν από τους Έλληνας οπαδούς. Τη «συγγνώμη» των πράσινων οπαδών και τα όσα ανέφερε ο Τούρκος κόουτς.

Βέβαια, ο Γιαζιτσί δεν θα είναι ο πρώτος Τούρκος που θα παίξει στον Ολυμπιακό. Στο παρελθόν έχουν φορέσει τα «ερυθρόλευκα» ο Ερόλ Μπουλούτ και ο Εμρέ Μορ. Σίγουρα τα ελληνοτουρκικά μπορούν να μείνουν εκτός από την όλη ιστορία. Θα χρειαστεί την προσπάθεια και των δύο πλευρών. Από τη μία οι οπαδοί του Ολυμπιακού να μην είναι προκατειλημμένοι λόγω εθνικότητας του παίκτη, κι από την άλλη αυτός να μην κάνει ανάρτηση εθνικιστικού χαρακτήρα. Θετικό βήμα ότι έβησε παλαιότερες αναρτήσεις.. Με άλλα λόγια, τα ζόρια μπορεί να μην έρθουν…  Μπορεί..

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιουσούφ Γιαζιτσί : Είναι πρόβλημα που ο Ολυμπιακός παίρνει Τούρκο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…