MEDIA

Survivor: ΣΟΚ – Στο νοσοκομείο η Παρασκευή Κερασιώτη – Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor.
Survivor: ΣΟΚ – Στο νοσοκομείο η Παρασκευή Κερασιώτη – Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Στο φινάλε της φτάνει η 2η εβδομάδα του Survivor, η οποία κλείνει με μία αποχώρηση… σοκ.

Η Παρασκευή Κερασιώτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το τελευταίο βράδυ και λίγο πριν το αγώνισμα που παρακολουθείται Live μέσα από το Sportime, ανακοίνωσε πως αποχωρεί.

Όπως η ίδια σημείωσε, για δικούς της λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τους Κίτρινους να έχουν άλλη μία σημαντική απώλεια.

Εξαρχής είχε γίνει γνωστό πως το φετινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και οι συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες και σκληρές.

Αυτό φαίνεται στην πράξη από τις πρώτες κιόλας ημέρες, όπου μετά την αποχώρηση του Τάσου Πανά, έχουμε μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση.

Υπενθυμίζουμε πως λίγες ημέρες πριν, στον Άγιο Δομίνικο έφτασε η αδερφή της, Μαρία, που συνεχίζει κανονικά.






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: ΣΟΚ – Στο νοσοκομείο η Παρασκευή Κερασιώτη – Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα