MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας μαχαιρωμένος από τα χέρια του Βασίλη

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα».
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας μαχαιρωμένος από τα χέρια του Βασίλη

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Πολύ δυναμικά άρχισε και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η σειρά «Ηλέκτρα», η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Τα νούμερα στη τηλεθέαση μέχρι τώρα είναι ικανοποιητικά, ωστόσο όσα έρχονται αναμένεται να τα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας μαχαιρωμένος από τα χέρια του Βασίλη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα, κομβικό ρόλο στις εξελίξεις αναμένεται να παίξει ο Νικόλας ο οποίος θα βρεθεί μαχαιρωμένος από τα χέρια του Βασίλη.

«Γρήγορα μάνα, τα πράγματα μου, φέρε μου έναν σάκο, γρήγορα, να φύγω!», φωνάζει ο Βασίλης στους γονείς του. Όσο κι αν προσπαθούν να τον σταματήσουν οι δικοί του, είναι αδύνατον, ο Βασίλης είναι εκτός εαυτού.

Ο Νικόλας στέκεται ακίνητος κι αιμόφυρτος στο σημείο της συμπλοκής, όταν ο Σταύρος και η Ουρανία, τον βρίσκουν και δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Όλο το νησί ψάχνει τον Βασίλη, που δεν είναι πουθενά.

Ο γιατρός φτάνει στον Νικόλα. Ζει; Πού είναι ο Βασίλης; Ο Χάρης δεν έχει βρεθεί ποτέ, σε δυσκολότερη θέση στην καριέρα του. Ο Μπόγρης, που βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν, μετά την καταγγελία της Φιλιώς, μαθαίνει για την επίθεση του Βασίλη στον Νικόλα και του έρχεται μια λαμπρή ιδέα, που πρέπει να την υλοποιήσει η Αγνή…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα: Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται για τη Δανάη-Ο Παύλος ρίχνει τη χαριστική βολή

Ηλέκτρα: Ο Μπόγρης προτείνει το αδιανόητο στην Αγνή για τα φράγκα της Ελβετίας

Ηλέκτρα: Η Αλίκη επιστρέφει στο όνειρο της Δόμνας για να της πει το μυστικό

Ηλέκτρα: Ο Σωτήρης μαθαίνει πως ο Νικόλας είναι ο βιαστής της Ηλέκτρας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας μαχαιρωμένος από τα χέρια του Βασίλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα