VIRAL

Η άγνωστη ιστορία με τον άρρωστο Αττίλιο και τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Μία ιστορία που λίγοι γνωρίζουν για τον Αττίλιο!
Η άγνωστη ιστορία με τον άρρωστο Αττίλιο και τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Ο Αττίλιο είναι από τους πιο γνωστούς οπαδούς που είχε, έχει και θα έχει ο Ολυμπιακός, που με την τρομπέτα του, έκανε τους πάντες να ανατριχιάζουν.

Μία ιστορία που λίγοι ξέρουν έχει έρθει στην επιφάνεια για την εποχή που ο Αττίλιο ήταν άρρωστος και ζήτησε βοήθεια.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που θέλησε να ζητήσει βοήθεια για να κάνει εγχείρηση, ωστόσο η διοίκηση Σαλιαρέλλη τότε, δεν του την έδωσε.

Κάπου εκεί, εμφανίστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, που ανέκαθεν δεν έδειχνε ενδιαφέρον για το τι ομάδα είναι ο άνθρωπος που έχει απέναντί του, αλλά πάνω από όλα σεβόταν τους αληθινούς φιλάθλους, που αγαπούσαν με την καρδιά τους, την ομάδα που είχαν επιλέξει.

Έτσι τον βοήθησε και του παρείχε την οικονομική υποστήριξη που χρειαζόταν για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια υγείας που είχε.

Η μοναδική ιστορία με τον Αττίλιο!

@georgegwg853 Δεν θα ξεχάσω τι μου χάρισες ποτέ μου … ☘️ #panathinaikos #pavlos #giannakopoulos #foryou ♬ Very Sad – Enchan

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η άγνωστη ιστορία με τον άρρωστο Αττίλιο και τον Παύλο Γιαννακόπουλο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.