ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το λάθος με τους μικρούς του Ολυμπιακού

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού λατρεύει τους μικρούς.
Ολυμπιακός: Το λάθος με τους μικρούς του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει μεθοδικά, με πλάνο, υπομονή και επενδύσεις, καταφέρει να έχει κατακτήσει το Champions League των νέων και να στελεχώσει την ανδρική του ομάδα με πέντε νεαρούς από τις ακαδημίες τους συν τους Τζολάκη, Αποστολόπουλο, Ρέτσο και Ντόι, που επίσης προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Κωστούλας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Κουτσίδης και Παπακανέλλος είναι το μέλλον του Ολυμπιακού και της Εθνικής.

Όμως, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λιόν, ο Μπάμπης Κωστούλας έδειξε πως ίσως να χρειάζονταν διαφορετική διαχείριση οι νεαροί παίκτες των ερυθρόλευκων.

Το ένα… γκολ μετά το άλλο βάζουν οι Κωστούλας και Μπακούλας στην Κ19 των ερυθρόλευκων ενώ ο Παπακανελλος ζωγραφίζει δίπλα τους.

Αυτός ο Ολυμπιακός που παρουσιάζεται εδώ και τρεις αγώνες, έχει χώρο για τους μικρούς. Δηλαδή ο Κωστούλας πόσο… χειρότερα θα έπαιζε από τον Γιάρεμτσουκ και ο Μπακούλας ή ο Μουζακίτης πόσο χειρότεροι θα ήταν από τον Γκαρσία; Ακόμα και ο Παπακανέλλος πόσο… χειρότερος θα ήταν από τον γυάλινο Μαρτίνς; Σίγουρα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, την ώρα που οι νεαροί έδειξαν στην προετοιμασία πως δεν… κωλώνουν.

Ο Κωστούλας έπαιζε δέκα λεπτά στη Γαλλία και τσίμπησε 100.000 ευρώ στη χρηματιστηριακή του αξία ενώ ήταν ότι πιο επικίνδυνος και… σκληρός για τους Γάλλους.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού λατρεύει τους μικρούς. Τους νιώθει δικά του παιδιά. Μία ισοπαλία με έναν δύο μικρούς στην ενδεκάδα δεν είναι η ίδια με μία ισοπαλία με τους μικρούς εκτός αποστολής. Αυτά για να… είναι ξεκάθαρη η διάθεση της ερυθρόλευκης εξέδρας.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Όλοι έφυγαν στο ρεπό και αυτός πήγε στο Ρέντη για προπόνηση – Στάζει μέλι ο Μεντιλίμπαρ για τον Έλληνα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Άκουσε κάτι για τον Μεντιλίμπαρ και πήρε ανάποδες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Το λάθος με τους μικρούς του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.