ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Μοιρασιά με ήρωα τον Μπερναμπέ

Βόλος και Athens Kallithea ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι.
Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Μοιρασιά με ήρωα τον Μπερναμπέ

Το ήθελαν και οι δύο, δεν το πήρε κανένας και συνεχίζουν. Βόλος Athens Kallithea 1-1 με τις δύο ομάδες να μην ξεμακραίνουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη οι Θεσσαλοί παρουσίασαν σημάδια βελτίωσης. Το δεύτερο ημίχρονό τους ήταν ενδεχομένως το καλύτερο που έχουν κάνει στη σεζόν. Ακόμη και έτσι, όμως, το τρίποντο δεν ήρθε.

Σε μεγάλη μέρα για τους φιλοξενούμενους ο Μπερναμπέ. Δίχως αυτόν η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι θα είχε χάσει. Παρεμπιπτόντως, στα ματς με τους μεγάλους έχει κερδίσει τις εντυπώσεις η Athens Kallithea, αλλά με τους ισοδύναμους αντιπάλους δεν τα καταφέρνει. Καλές οι ισοπαλίες, αλλά νίκη δεν έχει.

Το ματς

Μία ταλαιπωρία ήταν το πρώτο 20λεπτο για όσους παρακολουθούσαν το παιχνίδι και η μονοτονία έσπασε στο 23′, όταν ο Τζιάνι έκανε το 0-1. Στην πρώτη ουσιαστική φάση του παιχνιδιού η Athens Kallithea άνοιξε το σκορ με τον Ιταλό από την ενέργεια του Μανθάτη. Εντυπωσιακή η ντρίμπλα του σκόρερ στον Μίλετιτς.

Δίχως ευκαιρίες ισοφάρισε και ο Βόλος. Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα ήταν το γκολ του Μεντιέτα, ο οποίος στο 37′ έκανε το 1-1 με προσωπική ενέργεια. Ο Αργεντινός έχει φτάσει ήδη τα τρία τέρματα και μοιάζει με όαση στους Θεσσαλούς.

Φαντάζει παράδοξο, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ήταν αισθητά καλύτερο. Πρωταγωνιστής ο Μπερναμπέ, ο οποίος έκανε τη μία επέμβαση μετά την άλλη. Πρώτα είπε «όχι» στον Άλτμαν στο 47′, μετά στον Κόσζτα στο 52′ και στη συνέχεια σε Κόντε στο 75′ και Κόμπα στο 76′.

Ο Βόλος ήταν πολύ καλύτερος, η Athens Kallithea είχε χάσει ολοκληρωτικά τη μάχη του κέντρου, αλλά ο τερματοφύλακάς της ήταν αυτός που την κράτησε όρθια έως το φινάλε. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μουτίνιο για να «κλέψουν» το τρίποντο.

Βόλος – Athens Kallithea 1-1

Σκόρερ: 37′ Μεντιέτα – 23′ Τζιάνι

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Ασεχνούν (89′ Βιγιαφάνιες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60′ Κόμπα), Κόσζτα (72′ Κόντε).

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μότοτς, Ισμάτ-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μανθάτης (60′ Σοίρι), Μερκάτι (60′ Μουτίνιο), Ντιμπά, Ντεμέτριους (77′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (60′ Ματίγια), Ουλντρίκις (89′ Βασιλόγιαννης).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βόλος – Athens Kallithea 1-1: Μοιρασιά με ήρωα τον Μπερναμπέ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.