ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκος Αθανασίου: Μεντιλίμπαρ, για δες τον!

Πρώτης τάξεως ευκαιρία έχει ο Νίκος Αθανασίου στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος να συστηθεί στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Νίκος Αθανασίου: Μεντιλίμπαρ, για δες τον!

Ο Νίκος Αθανασίου είναι παίκτης που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί. Θα λέγαμε πως έχει σχεδόν καπαρώσει. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει την ευκαιρία να τον τσεκάρει ιδίοις όμμασι στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος (18:00, Cosmote Sport 2 HD) της Κυριακής.

Δεν τον λες, πλέον, μικρό! Είναι ήδη 23 ετών και φέτος αναλαμβάνει ρόλο starter για πρώτη φορά στην καριέρα του. Και μέχρι νεοτέρας βγάζει κάτι παραπάνω από επάρκεια ως αριστερό μπακ.

Ήδη, το όνομά του από το καλοκαίρι είχε συνδεθεί άμεσα ή έμμεσα με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν μακριά από το να ακολουθήσει την αποστολή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Υπήρχε η δυνατότητα να αποκτηθεί. Τελικά, η επιλογή ήταν άλλη: Να γίνει η οριστική συζήτηση για τη μετακίνησή του αφού μείνει μία ακόμα χρονιά στον Ατρόμητο.

Βέβαια, πλέον δεν είναι στο χέρι του Ατρομήτου. Μόλις 8 μήνες πριν το φινάλε του συμβολαίου του και με τον (ατζέντη του) «Τζόλε» στα… χαρακώματα μιας και οι σχέσεις του με την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν είναι όπως οι ποδοσφαιρικές δεν θα είναι απλή υπόθεση!

Ο Ολυμπιακός όμως πιθανώς να κάνει κίνηση από τώρα, για τον Γενάρη. Και ο Ατρόμητος θα το συζητήσει για να μην τον χάσει ελεύθερο. Βέβαια, θα πρέπει να πεισθεί και ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρολεύκων. Ο Νίκος Αθανασίου έχει σήμερα την ευκαιρία να μπει στο μυαλό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ωρα για πασαρέλα…

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκος Αθανασίου: Μεντιλίμπαρ, για δες τον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…