MEDIA

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Πελαγία αποκαλύπτει στην Δέσποινα ποιος την βίασε

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel».
Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Πελαγία αποκαλύπτει στην Δέσποινα ποιος την βίασε

Σαρωτικές εξελίξεις αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», που ήρθε στον ΑΝΤ1 για να πρωταγωνιστήσει.

Το ενδιαφέρον αρχίζει να κορυφώνεται, αφού θα δούμε ότι ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι το μαχαίρι του φόνου βρέθηκε στο δωμάτιο του αδελφού της, κάτι που τη σοκάρει βαθιά. Μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο αδελφός της μπορεί να είναι αναμεμειγμένος σε ένα τόσο σοβαρό έγκλημα, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.

Ωστόσο, ανακαλύπτει πως εκείνος έχει εξαφανιστεί, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία της. Ο Πέτρος προσφέρεται να τη βοηθήσει να τον εντοπίσει και η συνεργασία τους στην αναζήτηση φέρνει τους δύο πιο κοντά, δημιουργώντας έναν νέο δεσμό μεταξύ τους. Στο μεταξύ, η Πελαγία αποκαλύπτει στην Δέσποινα ποιος είναι ο άνθρωπος που τη βίασε, αφήνοντάς την με κομμένη την ανάσα, καθώς η αλήθεια που βγαίνει στο φως είναι συγκλονιστική.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ψάχνει να βρει τον ένοχο ο Χαραλάμπης!

Ταυτόχρονα, ο Χαραλάμπης προσπαθεί να βρει τον ένοχο του φόνου και παρατηρεί κάποιες ύποπτες κινήσεις του Νικήτα, γεγονός που του κινεί τις υποψίες. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια για την αδελφή του και αναζητά κάθε πιθανό στοιχείο που μπορεί να του δώσει απαντήσεις. Η Ελένη, νιώθοντας την πίεση, του αποκαλύπτει ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες για το παρελθόν της Βασιλικής, καθώς και τη σχέση που είχε με έναν μυστηριώδη άντρα.

Την ίδια ώρα, ο Ρήγας, υπό την πίεση της Κυβέλης, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον εκβιαστή που τον καταδιώκει, ενώ ο ένοχος βρίσκεται πολύ κοντά του. Ωστόσο, η βαλίτσα με τα χρήματα καταλήγει σε λάθος χέρια, και ο Χρόνης ανακαλύπτει το χρυσό μαχαίρι του φόνου, στέλνοντας έναν αθώο στη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Grand Hotel και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Πότε κάνουν πρεμιέρα Το δίχτυ, Η Μαρία που έγινε Κάλλας, Μαμά στα κρυφά

Ταμπού: Αυτός είναι ο κίνδυνος για τη Μαριλένα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Η Πελαγία αποκαλύπτει στην Δέσποινα ποιος την βίασε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα