ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Όλα τα βλέμματα στα ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Πραγματικός χαμός απόψε για την 6η αγωνιστική της Super League 1!
Super League 1: Όλα τα βλέμματα στα ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Με δύο ματσάρες να ξεχωρίζουν συνεχίζεται απόψε η 6η αγωνιστική της Super League 1 και μιλάμε φυσικά για τα ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Ας πάρουμε όμως το πρόγραμμα της αγωνιστικής από την αρχή, αφού την… αυλαία ανοίγει το ματς ΟΦΗ – Παναιτωλικός (17:00, CS1HD).

Οι Κρητικοί ψάχνουν ακόμα μία νίκη για να συνεχίζουν τη φανταστική πορεία τους μέχρι τώρα, ενώ ο Παναιτωλικός θέλει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα μετά την 3η αγωνιστική.

Μια ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός με ένα πολύ μεγάλο… πρέπει, θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης», τον πολύ δυνατό Ατρόμητο (18:00, CS1HD).

Η ομάδα του Πειραιά, προέχεται από τρία πολύ άσχημα αποτελέσματα σε Super League 1 και Europa League και πρέπει να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του.

Την ίδια στιγμή, ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει να δει την ομάδα του να προσθέτει νέους… πονοκεφάλους στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Super League 1: Χαμός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Από κει και πέρα, έχουμε τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Άρη (20:30, NS Prime), όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι, θέλει να παραμείνει αήττητος και πρώτος στο πρωτάθλημα.

Ενώ ο Άρης που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κατά του Ολυμπιακού, θέλει να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον συμπολίτη, τον οποίο και κέρδισε την περασμένη σεζόν στην Τούμπα.

Τέλος, το πρόγραμμα κλείσει για την Κυριακή, με το Αθηναϊκό ντέρμπι, όπου η ΑΕΚ σε μία γεμάτη OPAP Arena θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό (21:30, CS1HD).

Η νίκη και για τις δύο ομάδες είναι η ξεκάθαρη επιλογή, αφού το «τριφύλλι» χρειάζεται ψυχολογία και φυσικά να καλύψει τη βαθμολογική διαφορά, ενώ η Ένωση που έχασε την κορυφή, θέλει να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στον ΠΑΟΚ, ειδικά αν εκείνος στραβοπατήσει.

Super League 1: Αναλυτικά η βαθμολογία και το πρόγραμμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Όλα τα βλέμματα στα ΠΑΟΚ – Άρης και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.