ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: Σκεφτόταν Παναθηναϊκό ή ψάχνεται ακόμα τόσο πολύ;

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκανε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στις τελευταίες κρίσιμες επιθέσεις.
Μπαρτζώκας: Σκεφτόταν Παναθηναϊκό ή ψάχνεται ακόμα τόσο πολύ;

Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup… ιδρώνοντας για να νικήσει το Περιστέρι με 79-74, σε έναν αγώνα που είχε τρελό ρυθμό και εναλλαγές.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την ομάδα του να έχει τεράστια αστάθεια και να χάνει τις διαφορές που πήρε μέσα στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα να χάνει και με μεγάλες διαφορές, κάνοντας τελικώς την ανατροπή.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι έχουν αρκετά θέματα όσον αφορά την άμυνα τους, αφού δεν μπορούσαν να ελέγξουν το ματς μέσα από αυτή και να θυμίσουν την ομάδα που είδαμε πέρσι.

Οι απουσίες των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ σίγουρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, αφού δύο μεγάλα κορμιά στη ρακέτα, αλλάζουν τα πάντα και φυσικά το ότι βρισκόμαστε μόλις στην εκκίνηση της χρονιάς.

Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν οι παίκτες που έκαναν τη διαφορά, με 20 και 18 πόντους, αντίστοιχα, δίνοντας… ανάσες στην ομάδα του Πειραιά.

Μπαρτζώκας: Ερωτηματικά οι επιλογές στο τέλος!

Ο Ολυμπιακός που ήταν αρκετά προβληματικός, χρειάστηκε στην τέταρτη περίοδο, να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον ρυθμό του και να περάσει μπροστά, αλλά με μικρή διαφορά.

Αλλά η ερώτηση που παραμένει είναι αν η προσοχή του Μπαρτζώκα ήταν ήδη στραμμένη στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό ή αν ψάχνεται ακόμα με τα επιθετικά σχήματα, ειδικά όσο οι παίκτες δεν έχουν καθόλου ρυθμό.

Οι τελευταίες επιθέσεις του Ολυμπιακού δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Τόμας Γουόκαπ και του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Και όλα αυτά ενώ μιλάμε για μία ομάδα που διαθέτει στο ρόστερ της, τους Σάσα Βεζένκοφ, Έβαν Φουρνιέ, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Άλεκ Πίτερς, που ακόμα και σε κακό βράδυ να είναι, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα με ένα σουτ.

Σίγουρα απόψε το βράδυ (20:30, ΕΡΤ3) που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, οι απαιτήσεις θα είναι πάρα πολύ υψηλές, αφού παίζει κόντρα στον κάτοχο της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά τις απουσίες θα πρέπει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του, να έχει καθαρό μυαλό και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτζώκας: Σκεφτόταν Παναθηναϊκό ή ψάχνεται ακόμα τόσο πολύ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.