MEDIA

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος μαθαίνει οπως ο Κυριάκος άφησε ελεύθερο τον Αργύρη

Όλες οι εξελίξεις από τη νέα δραματική σειρά εποχής του Alpha, «Άγιος έρωτας».
Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος μαθαίνει οπως ο Κυριάκος άφησε ελεύθερο τον Αργύρη

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Πρεμιέρα έκανε η νέα δραματική σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, καταφέρνοντας να σαρώσει στην τηλεθέαση.

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Μάλιστα, οι εξελίξεις που έρχονται στη συνέχεια αναμένονται συγκλονιστικές!

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος μαθαίνει οπως ο Κυριάκος άφησε ελεύθερο τον Αργύρη

Η Χλόη σκέφτεται συνεχώς τον Αργύρη που ήρθε να τη δει στο σχολείο. Αποφασίζει πως πρέπει να τον συναντήσει. Με τη φίλη της, την Ελένη, καταστρώνει νέο σχέδιο και ξορκίζει την Ειρήνη να το κρατήσει μυστικό.

Ο Παύλος ενημερώνεται πως ο Αργύρης κυκλοφορεί ελεύθερος και ψάχνει να βρει ποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Όταν μάθει πως έγινε με την επέμβαση του Κυριάκου, η παλιά τους κόντρα, θα αναζωπυρωθεί.

Ο Νικόλαος θα μάθει πως η Χλόη πάει στον Αργύρη και θα την εμποδίσει. Στο δρόμο για την επιστροφή, οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Άγιος Έρωτας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος μαθαίνει οπως ο Κυριάκος άφησε ελεύθερο τον Αργύρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα