ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Έλληνας προπονητής που μίλησε ο Μακελελέ πριν έρθει στην Ελλάδα!

Ο Έλληνας φίλος του, προπονητής που πήρε συστάσεις ο Κλοντ Μακελελέ πριν πάρει την απόφαση να έρθει στον Αστέρα Τρίπολης!
O Έλληνας προπονητής που μίλησε ο Μακελελέ πριν έρθει στην Ελλάδα!

Στενή φιλία συνδέει τον Μακελελέ με Έλληνα προπονητή ο οποίος του έδωσε τις συστάσεις για Αστέρα και Super League!

Μία από τις ατραξιόν της φετινής σεζόν στη Super League θα είναι πλέον ο Κλοντ Μακελελέ, αφού ο άλλοτε σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ήρθε με την… ιδιότητα του προπονητή στη χώρα μας, αναλαμβάνοντας τον Αστέρα Τρίπολης.

Αν πάει καλά ή όχι σε μία ομάδα που ήδη μοιάζει πολύ προβληματική, βάσει του σχεδιασμού της, είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος. Ο Μακελελέ πάντως έχει έναν πολύ καλό φίλο Έλληνα προπονητή και από αυτόν ζήτησε να μάθει κάποιες παραπάνω πληροφορίες πριν προχωρήσει στο οριστικό deal με τους Αρκάδες.

Πρόκειται για τον Νίκο Νιόπλια, με τον οποίο τους δένει μια φιλία από τότε που ήταν ποδοσφαιριστές και έπειτα προπονητές, με τον Μακελελέ μάλιστα να περνάει στην Ελλάδα κάποιες από τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τον πρώην τεχνικό του Λεβαδειακού που αναμφίβολα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «O Έλληνας προπονητής που μίλησε ο Μακελελέ πριν έρθει στην Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.