ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάμπης Κωστούλας : Ολυμπιακός 100% και ρεκόρ μεταγραφής!

Προϊόν που έφτιαξε και διαχειρίζεται 100% ο Ολυμπιακός είναι ο Μπάμπης Κωστούλας. Από τα αγωνιστικά, μέχρι τα εκτός γηπέδου.
Μπάμπης Κωστούλας : Ολυμπιακός 100% και ρεκόρ μεταγραφής!

Ο Μπάμπης Κωστούλας είναι ένα project που έφτιαξε βήμα βήμα ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά μάλιστα δεν έχει αφήσει το παραμικρό στην τύχη του. Ακόμα και πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Υγιής να είναι, θα κάνει ρεκόρ μεταγραφής!

Δεν είναι Γιαμάλ, αλλά συνομίληκός του! Δεν κάνουμε αναφορά για έναν σύλλογο σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν είναι μικρό μέγεθος. Ένα καταξιωμένο πλέον club στην Ευρώπη και μαγαζί που μόλις «σήκωσε» το Conference League.

Με άλλα λόγια, ο νεότερος ever παίκτης που έκανε ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρώπη, ο Μπάμπης Κωστούλας έχει ήδη αποκτήσει την απαιτούμενη υπεραξία! Project made in Olympiakos 101%. Από τον τρόπο που κινήθηκε άμεσα και αποτελεσματικά για να τον «κλέψει» από τα χέρια του ΠΑΟΚ με την σύμφωνη γνώμη του μπαμπά, Θανάση μέχρι και την διαχείριση της επαγγελματικής του καθημερινότητας.

Όπου επαγγελματική καθημερινότητα εννοούμε και πράγματα έξω από το ποδόσφαιρο, αλλά σχετικά με αυτό. Από το συμβόλαιο με την Adidas μέχρι τα social media του, για παράδειγμα. Δεν θα αργήσει η εποχή που θα μιλάμε για το απόλυτο transfer record από τη Super League.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάμπης Κωστούλας : Ολυμπιακός 100% και ρεκόρ μεταγραφής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…