ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Γιατί δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έπαιξε στη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Γουλβς αλλά υπήρχε κάτι λογικό για να γίνει αυτό
Κώστας Τσιμίκας: Γιατί δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έπαιξε καθόλου στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ στην έδρα των Γουλβς. Η Λίβερπουλ μάλιστα με αυτή τη νίκη είναι πλέον στην 1η θέση της βαθμολογίας στην Premier League. 

Ο Άρνε Σλοτ έχει κανει φοβερό ξεκινήμα. Με 5 νίκες σε 6 παιχνίδια και μοναδική ήττα, τη μη αναμενόμενη μάλιστα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Άνφιλντ. Και νίκη στο Champions League και πρόκριση στο Λιγκ Καπ.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έπαιξε στο 1-2 με τους Γουλβς αν και ήταν στον πάγκο.

Υπάρχουν όμως δύο λόγοι που έγινε αυτό. Ο Σλοτ πρώτα από όλα πήγε σε λίγες αλλαγές. Ουσιαστικά έκανε δύο, τον Χάκπο και τον Τζόουνς για να φρεσκάρει λίγο μπροστά στην ομάδα. Έβγαλε Ντίας και Σομποσζλάι. Στο τέλος μόνο έβγαλε τον Ρόμπερτσον και πέρασε για λίγο αριστερό μπακ τον Γκόμες.

Ο Τσιμίκας είχε πάιξει 82 λεπτά μεσοβδόμαδα στον αγώνα του Λιγκ Καπ. Που όμως ήταν με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, μια δυνατή ομάδα. Και είχε γίνει και χαμός με την προσπάθειά του να μην μπει γκολ. Επίσης, είναι λογικό, ο Σλοτ να θέλει να δώσει και λίγο χρόνο συμμετοχής στον Γκόμες. Αφού δεν έφυγε από την ομάδα. Άγγλος διεθνής είναι.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Τσιμίκας: Γιατί δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).