ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Όπως πήγε, έτσι έφυγε! Αυτός θα επιλέξει τον επόμενο!

Όπως πήγε, έτσι και αποχώρησε από τη Λαμία ο Μπάμπης ο Τεννές!
Λαμία: Όπως πήγε, έτσι έφυγε! Αυτός θα επιλέξει τον επόμενο!

Αθόρυβα επέστρεψε το καλοκαίρι στη Λαμία, αθόρυβα και αποχώρησε από την ομάδα της Φθιώτιδας ο Μπάμπης Τεννές.

Ουδέποτε ανακοίνωσε η Λαμία την πρόσληψη του, όμως όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα ήξερε ότι ο Τεννές είχε αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Ήταν εκείνοςπου έβαλε τη σφραγίδα του στις περισσότερες μεταγραφές με το χαμηλό μπάτζετ που διέθετε, εκτός από τους νεοαποκτηθέντες που βρήκε ήδη εκεί, ενώ και η παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ επιβεβαίωνε του λόγους το αληθές.

Πολλές φορές πάντως οι επιλογές Τεννέ, ήταν αντίθετες με όσα ήθελε ο προπoνητής Μαρίνος Σατσιάς που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Με τον καιρό, φαίνεται ότι ο Κύπριος τεχνικός επικράτησε, με τον Μπάμπη Τεννέ όσο αθόρυβα πήγε στη Λαμία, άλλο τόσο αθόρυβα να αποχωρεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης που και πέρυσι είχε τον… γενικό έλεγχο, όντας γαμπρός του ιδιοκτήτη, ήταν ο άνθρωπος που έβαλε το χέρι του για να έρθει ο Δημήτρης Σιόβας, που ήταν με το στιλό στο χέρι, έτοιμος να υπογράψει στον Ηρακλή.

Δεν αποκλείεται να είναι και εκείνος που θα επιλέξει και… τον επόμενο προπονητή, αφού ο Λεωνίδας Βόκολος ήταν καθαρά προσωπική του επιλογή την περσινή σεζόν και απολύτως πετυχημένη βάσει πορείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Όπως πήγε, έτσι έφυγε! Αυτός θα επιλέξει τον επόμενο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.