ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει κι άλλο πρόβλημα εκτός του φορ! Αυτός δεν κάθεται στον πάγκο!

O Mπρινιόλι γύρισε. Ο Στρακόσια ήρθε για βασικός! Τι θα κάνει ο Αλμέιδα τώρα που επιστρέφει ο Ιταλός τερματοφύλακας, που δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας!
ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει κι άλλο πρόβλημα εκτός του φορ! Αυτός δεν κάθεται στον πάγκο!

Ο Μπρινιόλι επέστρεψε. Ο Στρακόσια δεν πείθει, αλλά αποκτήθηκε από την ΑΕΚ για βασικός. Problem! Ένα ακόμα για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη εκτός από την εσωστρέφεια δημιούργησε πρόβλημα και στο ροτέισον στον Ματίας Αλμέιδα. To ρόστερ μεγάλο, δεν γίνεται να παίζουν όλοι βασικοί και ο Αργεντίνος προπονητής ήδη έχει «χάσει» κάποιους ποδοσφαιριστές, που πέρσι τον βοήθησαν αρκετά.

Και συν τους πολλούς που ήδη είχε, ο Ηλιόπουλος έφερε και Πιερό και Μαρσιάλ. Μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία που η αλήθεια είναι οτι πλέον έχει χάσει τα στηρίγματα του μέσα στο κλαμπ, ο Αλμέιδα έχει τρεις φορ για να ξεκινάει ο ένας!

Μέχρι στιγμής, δεν είχε να αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, αλλά οι… ανέμελες μέρες τελειώνουν για τον Αλμέιδα. Ο Μπρινιόλι επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Ιταλός που αποκτήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση μεν, δεν πήγε στην ΑΕΚ για να κάθεται στον πάγκο. Ο Στρακόσια που ήταν επιλογή Ηλιόπουλου, αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μπρινιόλι πιθανότατα και θα είχε χάσει τα γάντια του βασικού, αφού κάποιες εμφανίσεις του ήταν προβληματικές.

Πλέον ο Αλμέιδα έχει ένα ακόμα θέμα που πρέπει να λύσει. Να διαχειριστεί τους δύο τερματοφύλακες που θέλουν να παίζουν. Και ο Μπρινιόλι από όσους τον ήξεραν στον Παναθηναϊκό και πλέον και όσους τον έχουν γνωρίσει στην ΑΕΚ στην καθημερινότητα του, δεν είναι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας.  «Τα καλύτερα έρχονται», έγραψε σε μια πρόσφατη ανάρτηση του στα social media o Ιταλός.

Θα δείξει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα έχει κι άλλο πρόβλημα εκτός του φορ! Αυτός δεν κάθεται στον πάγκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.