ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωκράτης Διούδης: Απίστευτο αυτό που έκανε στην Τουρκία

Απίστευτο αυτό που έκανε ο Σωκράτης Διούδης.
Σωκράτης Διούδης: Απίστευτο αυτό που έκανε στην Τουρκία

Στην Τουρκία παίζει ο Σωκράτης Διούδης με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ και στον αγώνα με την Εγιούπσπορ έκανε κάτι εντυπωσιακό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έπιασε δύο πέναλτι! Συγκεκριμένα στην ίδια φάση είπε δύο φορές «όχι» σε διαφορετικούς εκτελεστές.

Με το σκορ στο 1-1 λίγο πριν την ανάπαυλα ο Σωκράτης Διούδης γκρέμισε τον Άκμπαμπα. Ο ρέφερι έδειξε βούλα, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και ο «Διού» απέκρουσε.

Ωστόσο, μέσω VAR διαπίστωσαν πως ο 32χρονος τερματοφύλακας είχε βγάλει και τα δύο πόδια του εκτός τελικής γραμμής. Επομένως, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη.

Άλλαξε ο εκτελεστής, αλλά όχι και το αποτέλεσμα. Ο Τιάμ ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, σημάδεψε την ίδια γωνία και έπαθε ό,τι και ο συμπαίκτης του. Είδε, δηλαδή, τον Έλληνα κίπερ να του λέει «όχι». Απίθανη η διπλή άριστη αντίδρασή του, η οποία έγινε φυσικά viral στην Τουρκία.

Το αρνητικό για την Γκαζιαντέπ είναι ότι δεν γλίτωσε την ήττα με 3-2. Τόσο ο Άκμπαμπα όσο και ο Τιάμ σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτό η Εγιούπσπορ ανέβηκε σχετικά ψηλά στη βαθμολογία και η Γκαζιαντέπ έμεινε στους τέσσερις βαθμούς. Είναι, συνεπώς, ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Για την ώρα ο Σωκράτης Διούδης έχει παίξει και στους έξι αγώνες της ομάδας του. Δύο φορές κράτησε το μηδέν και στα υπόλοιπα τέσσερα ματς δέχτηκε συνολικά δέκα τέρματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σωκράτης Διούδης: Απίστευτο αυτό που έκανε στην Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.