ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Άμεση εκδίκηση

Ο Παναιτωλικός πήρε το αίμα του πίσω απέναντι στον ΟΦΗ για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τον νίκησε με 2-1.
ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Άμεση εκδίκηση

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Μία σου και μία μου! Λίγες μέρες πριν χαμογελούσαν οι Κρητικοί νικώντας με 2-1 στο Κύπελλο, τώρα έγινε το αντίστροφο.

Οι Αγρινιώτες όχι μόνο διεύρυναν το αήττητο σερί τους, αλλά πήραν και ένα μεγάλο τρίποντο πιάνοντας τον αντίπαλό τους στη βαθμολογία. Εντυπωσιακή η συνέπεια που βγάζουν μετά τις αρχικές ήττες στο πρωτάθλημα απέναντι σε Λαμία και ΠΑΟΚ.

Πολύ κακός ήταν ο ΟΦΗ. Σε αντίθεση με τον μεσοβδόμαδο αγώνα ο Νους δεν υπήρχε, ενώ και ο Σενγκέλια δεν ήταν καλός. Κατέγραψε μία ασίστ απλώς επειδή έκανε μία πάσα δίπλα του στην γκολάρα που πέτυχε ο Μπαΐνοβιτς, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Σε ρηχά νερά και ο Φούντας, ενώ αυτός που κρέμασε την ομάδα του ήταν ο Χριστόπουλος. Ακατανόητη η ενέργειά του στο αυτογκόλ που βάζει.

Ένα ακόμη καλό παιχνίδια για τους φιλοξενούμενους από τον Λιάβα, θετικός και σκόρερ ο Στάγιτς. Επίσης, ο Τσάβες δεν υστέρησε.

Το ματς

Με γκολ από το πουθενά άρχισε το παιχνίδι για τον ΟΦΗ. Δίχως να είναι καλός για ένα τέταρτο, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει στο 18′ με ένα τρομερό εκτός περιοχής σουτ του Μπαΐνοβιτς. Έτσι ο Σέρβος άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Θα περίμενε κανείς μετά από αυτό να πάρουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι και να εκμεταλλευτούν τους χώρους που σταδιακά θα άφηνε ο Παναιτωλικός. Είχαν τους εξτρέμ για να το κάνουν, αλλά δεν το κατάφεραν.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την κάθε ομάδα να έχει από μία ευκαιρία. Οι Αγρινιώτες απείλησαν με τον Ντίας και οι γηπεδούχοι με τον Φούντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τελικές υπήρχαν από νωρίς για τον Παναιτωλικό με τον Ντίας, ενώ στο 58′ Τσάβες είπε «όχι» στον Σενγκέλια. Σταδιακά, όμως, οι Αγρινιώτες ανέβαιναν και στο 65′ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Στάγιτς από το φάουλ του Λιάβα.

Ακολούθησαν αλλαγές από τους δύο προπονητές, αλλά ούτε ο ΟΦΗ γινόταν απειλητικός ούτε ο Παναιτωλικός. Όλα αυτά έως το 82′, όταν από μία φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Μπελεβώνη ο Χριστόπουλος έβαλε αυτογκόλ, το οποίο ήταν και καταδικαστικό για την ομάδα του.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2

Σκόρερ: 18′ Μπαϊνοβιτς – 65′ Στάγιτς, 82′ αυτ. Χριστόπουλος

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλες (84′ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτεντάκης (70′ Αποστολάκης), Μπαΐνοβιτς (84′ Ριέρα), Φούντας (67′ Μπάκιτς), Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ (67′ Σαλτσέδο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (69′ Λουίς), Μπουζούκης (46′ Ρόα), Λιάβας, Ντίας (78′ Νικολάου), Λομονάκο (69′ Μαϊντέβατς).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2: Άμεση εκδίκηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.