ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Τι έχει πει ο Λανουά για πέναλτι σαν αυτό που έδωσε ο Παπαπέτρου!

Παρόμοια φάση με εκείνη της πρεμιέρας στο Ατρόμητος - Άρης στο «Καραϊσκάκης». Τι είχε πει στους διαιτητές ο Λανουά για το πέναλτι που είχε καταλογίσει τότε ο Τσακαλίδης.
Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Τι έχει πει ο Λανουά για πέναλτι σαν αυτό που έδωσε ο Παπαπέτρου!

Με πέναλτι άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο. Φάση καρμπόν με εκείνη της πρεμιέρας στο Ατρόμητος – Άρης. Τι είχε πει τότε ο Στεφάν Λανουά.

Ο Ολυμπιακός προηγείται στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ατρόμητο με εύστοχο πέναλτι του Ροντινέι. Παράβαση που καταλόγισε άμεσα ο διαιτητής Παπαπέτρου και επιβεβαιώθηκε από τον VAR Φωτιά, μετά από μια έξοδο του Χουτεσιώτη ο οποίος εκτός της περιοχής τέρματος, ανέτρεψε τον Βέλντε.

Παρόμοια φάση είχε συμβεί και στην πρεμιέρα της Super League πάλι σε παιχνίδι του Ατρομήτου. Σε μια έξοδο ο Κουέστα ανέτρεψε τον Μίχορλ στην προσπάθεια του να παίξει τη μπάλα. Διαιτητής τότε ο Τσακαλίδης και VAR ο Παπαπέτρου που συμφώνησε με την απόφαση του ρέφερι στο χορτάρι.

Η φάση από το Περιστέρι δεν είχε συμπεριληφθεί από την ΚΕΔ στο πρώτο video analysis της σεζόν, ωστόσο είχε συζητηθεί στο μίτινγκ που έκανε η Επιτροπή με τους διαιτητές. Εκεί, ο Λανουά τοποθετήθηκε για την φάση αναφέροντας οτι υπήρχε παράβαση και σωστά καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου ο Τσακαλίδης.

Δείτε ΕΔΩ το πέναλτι που καταλογίστηκε στο Ατρόμητος – Άρης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Τι έχει πει ο Λανουά για πέναλτι σαν αυτό που έδωσε ο Παπαπέτρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!