ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (vid)

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (vid)

Η ελληνική διαιτησία θέλει τον Γερμανό της είπε ο Ηλίας Σπάθας. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να σχολιάσει το πώς τα πήγε ο Στέγκεμαν στο αθηναϊκό ντέρμπι. Εκεί όπου η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Κοπλιμέντα είχε στο σχόλιό του στη Σούπερ Μπάλα Live του MEGA.

Όχι ότι δεν είχε και τις παρατηρήσεις του. Για κάποιες κάρτες, για κάποια μαρκαρίσματα. Άλλωστε, ο Ηλίας Σπάθας είναι πάντα αυστηρός. Σε γενικές γραμμές όμως ο πρώην διεθνής ρέφερι είπε πως ο Γερμανός ρέφερι έκανε καλή διαιτησία. Με τη βοήθεια και του VAR ασφαλώς.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*! 

Όσα είπε ο Ηλίας Σπάθας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ηλίας Σπάθας για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.