MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πότης και Άννα τρέμουν για το μωρό!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πότης και Άννα τρέμουν για το μωρό!

Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «η γη της ελιάς», που επέστρεψε στο MEGA και θέλει και φέτος να κάνει πάταγο.

Την περασμένη σεζόν ήταν από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα στα νούμερα στην τηλεθέαση.

Έτσι μπαίνει πολύ δυνατά και φέτος, για να κρατήσει το ενδιαφέρον πάρα πολύ ψηλά. Αρχικά λοιπόν θα δούμε ότι ο Παρασκευάς δεν μετανιώνει που χτύπησε τον πεθερό του, ισχυριζόμενος ότι εκείνος τον προκάλεσε πρώτος. Η ένταση μεταξύ τους παραμένει, ενώ η Ισμήνη αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή της, καθώς ο Κωνσταντίνος έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα, όπως της αποκάλυψε η Σοφία.

Την ίδια στιγμή, ο Πότης και η Άννα επισκέπτονται τον γυναικολόγο για να δουν πώς προχωρά η εγκυμοσύνη, αλλά η περίεργη συμπεριφορά του γιατρού τους γεμίζει αμφιβολίες και άγχος. Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει από τον Λυκούργο τι είπε η Σοφία και την απολύει, επιδεινώνοντας την κατάσταση.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Θέλει την Αγγελική η Αντιγόνη!

Παράλληλα, η Αντιγόνη αποφασίζει να διεκδικήσει την Αγγελική και κερδίζει τη στήριξη της Ιουλίας. Ο Ισίδωρος θεωρεί αδιανόητο ότι ο Μάνος και η Μαρίνα δεν γνωρίζουν τίποτα για τα τεκταινόμενα, και πιστεύει πως αυτό θα φέρει προβλήματα.

Στο μεταξύ, μια απρόσμενη ανακοίνωση της Αριάδνης σοκάρει τον Στάθη, που νιώθει ότι πέφτει από τα σύννεφα. Τέλος, η κατάσταση κλιμακώνεται όταν ο Παρασκευάς ζητά από την Ειρήνη να χωρίσουν, οδηγώντας την ιστορία σε ένα κρίσιμο σημείο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Αυτή την αλλαγή θα δούμε από Δευτέρα

Άγιος έρωτας επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος μαθαίνει οπως ο Κυριάκος άφησε ελεύθερο τον Αργύρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Πότης και Άννα τρέμουν για το μωρό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα