ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ είναι ο άνιωθος… killer που έλειπε!

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον τον Σάσα Βεζένκοφ και αυτό είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά.
Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ είναι ο άνιωθος… killer που έλειπε!

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στον τελικό του Super Cup, ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει για σερί τρίτη φορά νικητής, επικρατώντας με 86-85 του Παναθηναϊκού.

Οι δύο ομάδες αν και αρκετά ανέτοιμες έδωσαν μία μπασκετική παράσταση και μας προετοιμάζουν για την… τρομακτική σεζόν που θα απολαύσουμε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Euroleague.

Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η χρονιά που μόλις άρχισε δεν θα έχει καμία σχέση με την περασμένη, όπου φανερά ο Ολυμπιακός είχε χάσει σπουδαίους παίκτες από το ρόστερ του και ήταν αρκετά αποδυναμωμένος.

Η ομάδα του Πειραιά όπως όλοι ξέρουμε κινήθηκε πάρα πολύ δυνατά το φετινό καλοκαίρι και πρόσθεσε τεράστια ποιότητα στο ρόστερ του, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε εκεί που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του και φαίνεται να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, κάνοντας πάταγο στο πρώτο ημίχρονο και τελειώνοντας συνολικά με 19 πόντους.

Ενώ και ο Εβάν Φουρνιέ που ήρθε για να κάνει τη διαφορά, δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο και θα τον έχει, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας του δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη.

Το σίγουρο είναι ότι ένας είναι αυτός που γύρισε στην μπασκετική του οικογένεια και μάλιστα αγριεμένος, να την οδηγήσει σε τίτλους.

Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ έλειψε όσο κανείς άλλος!

Ο Σάσα Βεζένκοφ από τη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα και μπήκα ξανά στο παρκέ, έδειξε αρχικά στα φιλικά ότι είναι ο άνθρωπος που έλειψε όσο κανείς άλλος.

Την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στη φυγή του για το NBA και φέτος έκανε τα πάντα να τον φέρει πίσω στη Euroleague, δίνοντας του ένα τεράστιο συμβόλαιο για να γίνει ο απόλυτος ηγέτης.

Και ο ίδιος έκανε αυτό που όλοι περίμεναν. Έχει πάρει το ρόλο του πάρα πολύ σοβαρά και θέλει τίτλους και διακρίσεις με την ομάδα της καρδιάς του.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν άρχισε καλά τον αγώνα, ωστόσο ο επιθετικός πλουραλισμός του Ολυμπιακού, κάλυψε αυτή την… απουσία.

Ωστόσο ήταν θέμα χρόνου να πάρει… φωτιά και το έκανε την πιο κρίσιμη στιγμή, εκεί που οι μεγάλοι παίκτες μιλούν.

Συνολικά σκόραρε 20 πόντους, με τους 10 να τους βάζει στα τέσσερα τελευταία λεπτά και πήρε από το… χέρι την ομάδα του.

Πέτυχε μεγάλα σουτ, έδωσε τεράστια ψυχολογία και ηρεμία και έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι ο άνιωθος… killer που έλειπε από τον Ολυμπιακό.

Και μην ξεχνάμε ότι ακόμα υπάρχουν στα πιτς ο Μουσταφά Φαλ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Κίναν Έβανς και φυσικά οι νέες προσθήκες που σιγά-σιγά θα βρουν ρυθμό και θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Βεζένκοφ είναι ο άνιωθος… killer που έλειπε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.