ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης: To τετ-α-τετ με Μανού και η επίσκεψη στα αποδυτήρια της Τούμπας που τα νιώθει πλέον σαν το σπίτι του!

Ο διάλογος που είχαν Καρυπίδης και Μανού Γκαρθία πριν τη σέντρα με τον ΠΑΟΚ και η επίσκεψη στα αποδυτήρια μετά το διπλό στη Τούμπα!
Καρυπίδης: To τετ-α-τετ με Μανού και η επίσκεψη στα αποδυτήρια της Τούμπας που τα νιώθει πλέον σαν το σπίτι του!

Τα όσα είπε ο Καρυπίδης στον Μανού πριν το διπλό στη Τούμπα που δεν γράφονται και η επίσκεψη στα αποδυτήρια μετά τη νίκη που έκανε ο Άρης επί του ΠΑΟΚ στο… δεύτερο σπίτι του, την Τούμπα!

Δύο στα δύο ο Άρης στα ντέρμπι! Μετά τον Ολυμπιακό κέρδισε και τον ΠΑΟΚ. Και δεν είναι πρώτη φορά. Σαν το… σπίτι του πλέον η Τούμπα, με τον Μάντζιο να έχει πάρει το δίπλωμα προπονητικής του Λουτσέσκου και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, μόνο σύμπτωση δεν είναι.

Ο Άρης είχε και την τύχη με το μέρος του το βράδυ της Κυριακής. Και τον Μανού Γκαρθία να βάζει μια απίστευτη γκολάρα που είναι δεδομένο οτι θα αναδειχθεί και το γκολ της 6ης αγωνιστικής της Super League.

O Ισπανός «μάγος» που πέρασε αρκετά με Μπούργος, Πάρντιου, αλλά και με Μαντζιο μετά τον τραυματισμό του, καθάρισε και στα δύο ντέρμπι, αλλά το χθεσινό του γκολ ήταν μαγικό! Η μέχρι πρότινος ακριβότερη μεταγραφή του Άρη (τον ξεπέρασε ο Μόντσου) επιβεβαιώνει τους πολλούς λόγους που ο Καρυπίδης τον πιστεύει, αν και αρκετές φορές τον συμβούλεψαν να τον πουλήσει.

Ο «έρωτας» του Καρυπίδη με τον Μανού είναι γνωστός. Γι’ αυτό και όταν ο πρώτος ανέβει Θεσσαλονίκη και είτε πάει στην προπόνηση, είτε στο ξενοδοχείο που μένει η ομάδα, θα έχει πάντα τετ-α-τετ με τον Ισπανό.

Το ίδιο συνέβη και πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκεί ο Καρυπίδης του είπε διάφορα, προσπαθώντας να του «πειράξει» τον εγωισμό του, με ατάκες που δεν γράφονται και τον Ισπανό να λέει και εκείνος τα δικά του. Το «κόλπο» δούλεψε πάντως και η ιστορία έγραψε.

Μετά το τέλος του ντέρμπι, ο Καρυπίδης εννοείται πως μπήκε στα αποδυτήρια και πανηγύρισε και εκείνος με τη σειρά του τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Και εκεί κάτι ακούστηκε για πριμ, αφού τον βρήκαν… μπόσικο οι ποδοσφαιριστές, αλλά το αφεντικό του Άρη δεν δεσμεύτηκε με ποσά, όπως έκανε σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν. Το τι θα κάνει, θα το αποφασίσει ο ίδιος και αφού δει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρυπίδης: To τετ-α-τετ με Μανού και η επίσκεψη στα αποδυτήρια της Τούμπας που τα νιώθει πλέον σαν το σπίτι του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!