ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτος Μουρίνιο! Έβαλε το λάπτοπ μπροστά στις κάμερες για να δείξει το λάθος του διαιτητή

Αυτό μόνο ο «Special one» θα μπορούσε να το κάνει στη διάρκεια αγώνα!
Απίστευτος Μουρίνιο! Έβαλε το λάπτοπ μπροστά στις κάμερες για να δείξει το λάθος του διαιτητή

Ένα απίστευτο σόου παρέδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον χτεσινό αγώνα της Φενερμπαχτσέ για το Τούρκικο πρωτάθλημα κόντρα στην Αντάλιασπορ. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε!

Ο διαιτητής μόλις έχει ακυρώσει πολύ γρήγορα το γκολ του Τζέκο για οφσάιντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο διαμαρτύρεται όμως δεν βρίσκει το δίκιο του. Τι κάνει λοιπόν; Παίρνει το λάπτοπ του με replay της φάσης και το αφήνει επιδεικτικά μπροστά από τις κάμερες για να το δείξουν!

Ο διαιτητής βέβαια μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη έτρεξε γρήγορα στον πάγκο να του δείξει την κίτρινη κάρτα. Η ιστορία όμως έγραψε μια ακόμη «πρωτοπορία» στο ρεπερτόριο του Πορτογάλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτος Μουρίνιο! Έβαλε το λάπτοπ μπροστά στις κάμερες για να δείξει το λάθος του διαιτητή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις