ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το βλέπουν όλοι εκτός από τον Αλόνσο

Για μία ακόμη φορά ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε ένα σημαντικό λάθος που πλήρωσε ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Το βλέπουν όλοι εκτός από τον Αλόνσο

Κατώτερος των προσδοκιών είναι έως τώρα ο Παναθηναϊκός και ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που παρουσιάζει η ομάδα του.

Είναι απίθανο αυτό που κατάφερε με τον Ιωαννίδη. Έχει εξουδετερώσει το καλύτερο επιθετικό του όπλο. Ο Παναθηναϊκός, όπως παίζει, δεν έχει κανένα σχέδιο αξιοποίησης του Έλληνα φορ.

Μόνο που ο Αλόνσο δεν παίρνει αυτό που θα έπρεπε και από άλλους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζούρισιτς, ο οποίος δεν παίζει στη θέση του.

Ο Σέρβος ξεκλείδωσε τη νίκη στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και έδειξε πως αξίζει μία ευκαιρία στη θέση του. Αυτή είναι πίσω από τον φορ και όχι αριστερά που επιμένει να τον βάζει ο προπονητής του. Δεν έχει νόημα το να επιβραβεύεις κάποιον παίκτη δίνοντάς του φανέλα βασικού, ενώ του ζητάς πράγματα που δεν είναι στο ρεπερτόριό του.

Ο Τζούρισιτς είναι τσακωμένος με την άμυνα. Το γνωρίζουν αυτό οι πάντες. Εκθέτει μόνιμα τον επίσης προβληματικό Μλαντένοβιτς με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να έχει θέμα από αριστερά τις περισσότερες φορές που παίζουν μαζί.

Από εκεί μπήκε το γκολ στο 0-1 του Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Από κάκιστη δική του αντίδραση δέχτηκε το πρώτο γκολ το «τριφύλλι» στη Γαλλία με τη Λανς, ενώ ο Τζούρισιτς επιβεβαίωσε πως μαρκάρει μόνο με τα μάτια και στη φάση του 1-0 της ΑΕΚ. Όση ώρα ήθελε, είχε στη διάθεσή του ο Ρότα για να βγάλει τη σέντρα στον Πιερό.

Η χρησιμοποίησή του στη συγκεκριμένη θέση και ειδικά με δυνατούς αντιπάλους είναι ένα από τα πολλά λάθη που κάνει ο Αλόνσο στη διαχείριση του «πράσινου» ρόστερ. Και εάν δεν υπάρξει βελτίωση, η κατάσταση για τον Ουρουγουανό θα γίνει μη αναστρέψιμη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Το βλέπουν όλοι εκτός από τον Αλόνσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.