Παναθηναϊκός: Η «τελική» προσφορά στον Βαγιαννίδη και η αντιπρόταση!

Ο Παναθηναϊκός εμφάνισε ως... τελική την πρόταση που κατέθεσε στον Βαγιαννίδη, αλλά είναι δεδομένο οτι θα υπάρξει αντιπρόταση.
Παναθηναϊκός: Η «τελική» προσφορά στον Βαγιαννίδη και η αντιπρόταση!

Η πρόταση που έχει ο Βαγιαννίδης στα χέρια του και η αντιπρόταση που ετοιμάζει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η πλευρά του Έλληνα μπακ.

Ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν ήταν καν στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αναμφίβολα και αποτελεί είδηση πρώτου μεγέθους. Αν αυτή η απόφαση του Ντιέγκο Αλόνσο σχετίζεται με το γεγονός πως δεν έχει ανανέωσει ακόμη το συμβόλαιο του, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος μεν, αλλά δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο δε.

Το θέμα είναι ότι έχει ανοίξει ο κύκλος των συζητήσεων με τον 23χρονο αμυντικό και ο Παναθηναϊκός πριν μερικές ημέρες κατέθεσε την επίσημη και τελική όπως διεμήνυσε προσφορά του στον ποδοσφαιριστή.

Με σημαντική αύξηση αποδοχών, καθώς αυτές κυμαίνονται στα 90.000 ευρώ τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως από την άλλη με μία σαφή απόσταση από τα συμβόλαια άλλων συμπαικτών του. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε προσφορά που αγγίζει τα 2,1εκ. για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Περίπου ένα 500άρικο ετησίως και κάτι παραπάνω, συν τα μπόνους.

Ο Βαγιαννίδης μπορεί μεν να βλέπει μια αύξηση και ένα συμβόλαιο που δεν ξαναείχε στην καριέρα του και είναι μία μορφή επιβράβευσης, αλλά από την άλλη ο Μπάλντοκ που παίζει στην ίδια θέση παίρνει ένα 800άρι εξασφαλισμένο και άλλοι συμπαίκτες του πάνε εύκολα στα επταψήφια συμβόλαια.

Το αν και πόσο θα τραβήξει το θέμα με τον Βαγιαννίδη δεν μπορεί να προβλεφθεί. Το μόνο που μπορεί να ειπωθεί με σαφήνεια είναι πως θα υπάρξει αντιπρόταση απο την πλευρά του Έλληνα μπακ και ας ορίζεται ως… «τελική» η προσφορά του Παναθηναϊκού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Η «τελική» προσφορά στον Βαγιαννίδη και η αντιπρόταση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!