ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τον αγόρασε και μπορεί να τον πουλήσει!

Θα έχει προτάσεις ο Παναθηναϊκός γι' αυτό τον παίκτη.
Παναθηναϊκός: Τον αγόρασε και μπορεί να τον πουλήσει!

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ φέτος, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν είναι σε θέση να το αναδείξει. Τουλάχιστον με όσα βλέπουμε για την ώρα.

Εκείνος που τον έχει σώσει σε αρκετές περιπτώσεις είναι ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Ο Πολωνός έκανε τα πάντα για να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν είναι λίγες για την ώρα οι σημαντικές επεμβάσεις του. Και ας είχε ένα σοβαρό λάθος με την ΑΕΚ, το οποίο δεν κόστισε.

Για τον Ντραγκόφσκι η πρώτη επιβράβευση ήταν η κλήση του στην Εθνική. Ήταν στην αποστολή στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, παραμένει και τώρα. Στη μετά Στσέσνι εποχή υπάρχει χώρος, ενώ δεν είναι και κλειδωμένη η θέση του βασικού. Ο Μπούλκα της Νις έπαιξε με τη Σκωτία, ο Σκορούπσκι της Μπολόνια με την Κροατία.

Εάν καταφέρει ο Ντραγκόφσκι στη συνέχεια να είναι πιο ενεργός με την Πολωνία, τότε θα έχει κάνει και το επόμενο βήμα. Αυτό και οι εμφανίσεις του στο φετινό Conference League θα κρίνουν πολλά. Υπάρχουν ήδη κάποια «μάτια» επάνω του.

Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Το γνωρίζει και εάν οι εμφανίσεις του έως το φινάλε της σεζόν είναι ανάλογες με τις τωρινές του, το καλοκαίρι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Τον αγόρασε και μπορεί να τον πουλήσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.