ΣΤΙΒΟΣ

«Χαμηλές πτήσεις» για την Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League

Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα η Κατερίνα Στεφανίδη να βγάλει μια καλή επίδοση στο Diamond League του Γιουτζίν, στο Ορεγκον των ΗΠΑ. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ έμεινε στην έβδομη θέση με άλμα στα 4,60μ., που το πέρασε με την 3η προσπάθεια. Έκανε στη συνέχεια τρία άκυρα στα 4,70μ. και τερμάτισε στην χειρότερη θέση που...
«Χαμηλές πτήσεις» για την Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League

Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα η Κατερίνα Στεφανίδη να βγάλει μια καλή επίδοση στο Diamond League του Γιουτζίν, στο Ορεγκον των ΗΠΑ.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ έμεινε στην έβδομη θέση με άλμα στα 4,60μ., που το πέρασε με την 3η προσπάθεια. Έκανε στη συνέχεια τρία άκυρα στα 4,70μ. και τερμάτισε στην χειρότερη θέση που έχει πάρει σε αγώνα τα τελευταία τρία χρόνια.

Τον αγώνα κέρδισε η Αμερικανίδα Τζεν Σουρ με άλμα στα 4,85μ. Την ίδια επίδοση έκανε και η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης, Ελάιζα ΜακΚάρτνεϊ, που ανέβηκε στην δεύτερη θέση το βάθρου. Στην τρίτη θέση βρέθηκε με 4,70μ. η Σάντι Μόρις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Χαμηλές πτήσεις» για την Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.