ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (30/9): Τον έκοβαν οι άλλοι και τον πήρε ο Αστέρας Τρίπολης – Ο προβληματισμός του Γκαρσία και η διαφωνία που οδήγησε σε μεταγραφή στον Λεβαδειακό

Σε προσθήκες προχώρησαν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός. Αλλιώς τα περίμεναν στον Ατρόμητο. Όλα τα νέα της ημέρας (30/9) στη Super League.
Super League νέα (30/9): Τον έκοβαν οι άλλοι και τον πήρε ο Αστέρας Τρίπολης – Ο προβληματισμός του Γκαρσία και η διαφωνία που οδήγησε σε μεταγραφή στον Λεβαδειακό

Super League νέα (30/9): Αστέρος Τρίπολης και Λεβαδειακός έκαναν από μία μεταγραφή, ενώ ο Ατρόμητος δεν παίρνει αυτά που υπολόγιζε από τους τερματοφύλακές του.

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε Μακέντα

Με τον Μάρτιν Άνταμ να μην τραβάει ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε την ύστατη στιγμή σε άλλη μία προσθήκη. Αφού το έψαξε για διάφορες περιπτώσεις, κατέληξε σε κάποιον που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Φεντερίκο Μακέντα ο εκλεκτός των Αρκάδων. Ο Ιταλός, που έχει σταθερά πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, ήθελε πάρα πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μήνες τώρα το προσπαθούσε και έτρωγε το ένα άκυρο μετά το άλλο. Από Αθήνα μέχρι Ηράκλειο χτύπησε πόρτες και τις βρήκε κλειστές. Τελικά ο επιμένων νικά!

Λεβαδειακός: Φινάλε με Άνακερ

Μία μεταγραφή στο παρά ένα ήθελε να κάνει ο Λεβαδειακός. Τελικά τα κατάφερε και απέκτησε τον Λούκας Άνακερ. Από τη στιγμή που ανανέωσε ο Νταβίντ Γκρόφ, υπήρχε μία διαφωνία για το αν έχουν ανάγκη μεταγραφής εκεί οι Βοιωτοί. Ο Θανάσης Γκαραβέλης ήταν ήδη κλεισμένος. Κάτι ο τραυματισμός του Ούγγρου, κάτι που έως τώρα δεν υπήρχε ιδιαίτερος ενθουσιασμός με τους κίπερ των «πρασίνων», έπαιξαν τον ρόλο τους για την προσθήκη του Βραζιλιάνου.

Ατρόμητος: Από γκέλα σε γκέλα

Η σεζόν άρχισε με βασικό τον Αλεξέι Κοσέλεφ. Χοντρό το λάθος του με τον Άρη, έκανε ένα ακόμη με τον ΟΦΗ και μετά τον ΠΑΟΚ και τη διακοπή του πρωταθλήματος, έγινε η αλλαγή. Λευτέρης Χουτεσιώτης ο επόμενος. Εξαιρετικός με τον Αστέρα Τρίπολης, έβαλε αυτογκόλ με τη Λαμία έχοντας κάκιστη αντίδραση στο 4-2, ενώ με τον Ολυμπιακό έκανε μία έξοδο που δεν θύμιζε επαγγελματία. Επομένως, από εκεί που ο Ατρόμητος πήρε δύο θεωρητικά βασικούς τερματοφύλακες για να υπάρχει ανταγωνισμός, τώρα έχει θέμα. Λογικός ο προβληματισμός του Πάμπλο Γκαρσία με όσα βλέπει σε ένα κατά τα άλλα αρκετά καλό ρόστερ για τα δεδομένα των Περιστεριωτών.

Super League νέα (30/9): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (30/9): Τον έκοβαν οι άλλοι και τον πήρε ο Αστέρας Τρίπολης – Ο προβληματισμός του Γκαρσία και η διαφωνία που οδήγησε σε μεταγραφή στον Λεβαδειακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.