MEDIA

Survivor 1/10: Βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα σε Τίγρεις και Αετούς – Χαμός στο έπαθλο φαγητού!

Τι είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στο Survivor που και πάλι έφερε νέες ανατροπές!
Survivor 1/10: Βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα σε Τίγρεις και Αετούς – Χαμός στο έπαθλο φαγητού!

Survivor 1/10: Δυναμικά επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας το Survivor, με τους παίκτες να προσπαθούν ακόμα να συνέλθουν από τα όσα έγιναν στον ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά βλέπουμε ότι γίνεται πολλή συζήτηση για την αποχώρηση της Μαρίας και τα όσα αλλάζουν στις Τίγρεις, ενώ παράλληλα ο Μιχάλης ανοίγει την καρδιά του για τον Βλαδίμηρο.

Συγκεκριμένα τονίζει ότι δε θέλει να τον δει να φεύγει από το Survivor, αφού πέρασαν πολλά μαζί στο Νησί της Εξορίας.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται να δώσει μία νέα πληροφορία που θα φέρει τα πάνω-κάτω, αφού τονίζει ότι θα υπάρχει ένα κρυμμένο αντικείμενο στο αποψινό αγώνισμα.

Όποιος παίκτης το βρει, θα έχει τη δυνατότητα να κλέψει ένα από τα επόμενα έπαθλα από την αντίπαλη ομάδα και να το δώσει στη δική του.

Survivor 1/10: Ώρα για το πρώτο αγώνισμα!

Ο γνωστός παρουσιαστής υποδέχεται σε έναν πολύ απαιτητικό στίβο μάχης, που έχει μέσα πολλή λάσπη τους παίκτης και τους προετοιμάζει για τα όσα θα περάσουν.

Πράσινοι και Κίτρινοι ετοιμάζουν τις στρατηγικές τους πριν την εκκίνηση και η ένταση είναι αρκετά μεγάλη, αλλά κανένας δε θέλει να χάσει.

Οι… μάχες αρχίζουν και είναι πάρα πολύ σκληρές, αφού το συγκεκριμένο αγώνισμα το έχουμε δει και στο παρελθόν και είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Οι Αετοί ήταν καλύτεροι, παρά το πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί μετά τη λήξη του αγώνα και όπως είδατε και στο Live του Sportime, αυτοί θα πάρουν τις έξτρα προμήθειες.

Ενώ δεν τελειώνει εκεί το πράγμα, αφού ο Βλαδίμηρος κάνει το… μπαμ και βρίσκει το αντικείμενο που είχε κρύψει ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 1/10: Νίκη για τις Τίγρεις στο δεύτερο αγώνισμα και χαμός με τους Αετούς!

Φυσικά είχαμε και δεύτερο αγώνισμα, όπου οι νικητές θα έπαιρνα έπαθλο φαγητού, κάτι που ήταν ικανό να τα… σπάσει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Τίγρεις κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, ενώ η ένταση δεν άργησε αφού ο Γιάννης και η Ελένη είχαν κάνει μία συμφωνία, ότι αν κερδίσει η Κίτρινη ομάδα φαγητό το οποίο έχει δύο κομμάτια, θα δώσουν στην Πράσινη το ένα.

Κάτι τέτοιο όμως δε γινόταν γιατί οι Τίγρεις είχαν πλέον οκτώ παίκτες στην ομάδα τους, ενώ οι Αετοί είχαν έντεκα, με αποτέλεσμα να γίνει ένας πραγματικός χαμός.

Έτσι η Γεωργία αποφάσισε από μόνη της να δώσει όλο της το φαγητό, κάτι που έφερε τεράστια εσωστρέφεια και στους Κίτρινους, με την παίκτρια να μπαίνει στο στόχαστρο των συμπαικτών της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 1/10: Βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα σε Τίγρεις και Αετούς – Χαμός στο έπαθλο φαγητού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα