ΜΠΑΣΚΕΤ

Το έχει ξανακάνει ο Σλούκας (vid)

Αρκετή συζήτηση για μία φάση που πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Σλούκας!
Το έχει ξανακάνει ο Σλούκας (vid)

Πολλή η συζήτηση γύρω από το όνομα Κώστας Σλούκας, αυτή τη φορά μετά το Super Cup, όπου ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής.

Αρχικά σχολιάστηκε η κίνηση του Σακίλ ΜακΚίσικ που αποφάσισε να μη του δώσει το χέρι του μετά τη λήξη, κάτι που φάνηκε στη συνέχεια ότι έγινε, αφού ο ίδιος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ξανά δε θέλησε να δώσει το χέρι του στον Τόμας Γουόκαπ.

Ωστόσο αυτό που σήκωσε τις περισσότερες αντιδράσεις, ήταν η φάση με τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που την ώρα που ο Σέρβος βρίσκεται στον αέρα, ο Κώστας Σλούκας φαίνεται να κάνει… σκαμνάκι από κάτω του, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα κάτω.

Μάλιστα, στη συνέχεια δεν πήγε καν στον αντίπαλό του, προκειμένου να δει αν είναι εντάξει, μετά από ένα τόσο επικίνδυνο πέσιμο.

Μετά από λίγες ώρες, μία νέα φάση ήρθε και πάλι στο φως της δημοσιότητας, όπου ο Κώστας Σλούκας κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, στον Μουσταφά Φαλ την ώρα που είναι στον αέρα.

Ο Γάλλος σηκώνεται και ο Έλληνας γκαρντ, φαίνεται να προσπαθεί να τον κάνει να χάσει την ισορροπία του και μάλιστα έχουν μία αρκετά έντονη κουβέντα μετά από αυτό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το έχει ξανακάνει ο Σλούκας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.