ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Επιστροφή με ματσάρες Λεβερκούζεν – Μίλαν και Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν!

Το Champions League επιστρέφει, με κάθε ποδοσφαιρόφιλο να ετοιμάζεται για μία… μαγική βραδιά.
Champions League: Επιστροφή με ματσάρες Λεβερκούζεν – Μίλαν και Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν!

Ένα βράδυ γεμάτο ποδόσφαιρο έχουμε απόψε, με το Champions League να επιστρέφει και τις κορυφαίες ομάδες τις Ευρώπης να είναι και πάλι εδώ.

Μετά από μία εβδομάδα που είχαμε μόνο Europa League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι εδώ, με το νέο φορμάτ της UEFA να έχει τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον.

Απόψε λοιπόν έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια, προκειμένου να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν οι πρώτες θέσεις και να δούμε ποιες ομάδες θα πάρουν… κεφάλι στη βαθμολογία.

Αρχικά έχουμε τη Σάλτσμπουργκ να υποδέχεται την Μπρεστ σε ένα ισορροπημένο όπως φαίνεται ματς, ενώ η Στουτγκάρδη που στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα φιλοξενήσει στη Σπάρτα Πράγας.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να ξεκουράζει παίκτες αν κρίνει απαραίτητο.

Από κει και πέρα, έχουμε δύο αρκετά ενδιαφέροντα ματς με τις γηπεδούχους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, αφού Αϊντχόφεν και Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα κοντραριστούν με Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Σέλτικ αντίστοιχα.

Τέλος, έχουμε την Ίντερ στην Ιταλία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, την Μπαρτσελόνα να έχει μεγάλο προβάδισμα απέναντι στους Γιανγκ Μπόις και κάπου εδώ φτάνουμε στα ντέρμπι της βραδιάς.

Αρχικά η Μπάγερ Λεβερκούζεν που έρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου θα παίξει με τη Μίλαν, ενώ θα έχουμε μάχη… γιγάντων με το ΆρσεναλΠαρί Σεν Ζερμέν.

Champions League: Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Champions League: Επιστροφή με ματσάρες Λεβερκούζεν – Μίλαν και Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.