ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σκέψη του Μεντιλίμπαρ για την Μπράγκα

Η χρησιμοποίηση του Κοστίνια μαζί με τον Ροντινέι στην ίδια πλευρά είναι η βασική σκέψη του Μεντιλίμπαρ για το ματς με την Μπράγκα.
Η σκέψη του Μεντιλίμπαρ για την Μπράγκα

Ο Ατρόμητος τελείωσε και πλέον ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σκέφτεται την Μπράγκα. Μία από τις σκέψεις που κάνει είναι να βάλει ξανά στην ίδια ενδεκάδα και πλευρά Κοστίνια και Ροντινέι.

Καιρό είχε να χαμογελάσει το χειλάκι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο ήταν βάλσαμο και είχε και πολλά κέρδη. Η αναφορά δεν είναι μόνο στους μικρούς (Κωστούλα και Μουζακίτη). Αλλά κυρίως στην παρουσία του Κοστίνια.

Η παρουσία μάλιστα του Κοστίνια έκανε τον Μεντιλίμπαρ να καταλάβει το λάθος του στην αναμέτρηση με τη Λιόν στη Γαλλία. Ο Πορτογάλο μπακ είναι μία από τις σκέψεις που κάνει ο Βάσκος τεχνικός για το παιχνίδι με την Μπράγκα στο Καραϊσκάκη. Εκεί όπου οι περισσότερες θέσεις στην ενδεκάδα μοιάζουν καπαρωμένες.

Το πόσο καλά λειτούργησε το δίδυμο Κοστίνια και Ροντινέι σε συνδυασμό με τις απουσίες που έχει στα εξτρέμ ο τεχνικός του Ολυμπιακο, τον έβαλε σε σκέψεις. Η υγιής Μασούρας βέβαια διεκδικεί κι αυτός θέση στο αρχικό σχήμα. Κι ας απουσιάζει τόσο καιρό ο Έλληνας μεσοεπιθετικός. Το έκανε με τον Ρέτσο στη Γαλλία, όταν τον έριξε στα βαθιά μετά από 40 μέρες απουσίας. Μπορεί να το κάνει και με τον Μασούρα, κι ας μην είναι έτοιμος για να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι.

Αν πάντως δεν πάρει το ρίσκο με τον Μασούρα, δεν αποκλείεται να δούμε Κοστίνια στην άμυνα και τον Ροντινέι να διατηρεί τη θέση του στη μεσοεπιθετική γραμμή. Τζολάκης. Ορτέγκα, Ρέτσος, Κάρμο, Γκαρσία, Έσε, Τσικίνιο, Βέλντε και Ελ Κααμπί -μαζί με τον Ροντινέι, μοιάζει να είναι οι 10 σίγουροι για το ματς κόντρα στην Μπράγκα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η σκέψη του Μεντιλίμπαρ για την Μπράγκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.