ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο Πετρούσεφ έστειλε μήνυμα και στον Ράιτ

Ο Ολυμπιακός μαζεύει τα οφέλη από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ αλλά και τα μηνύματα που έστειλε ο Πετριύσεφ ακόμα και στον Ράιτ
Ολυμπιακός: Ο Πετρούσεφ έστειλε μήνυμα και στον Ράιτ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κατέκτησε το Σούπερ Καπ αλλά αυτό ήδη ανήκει στο παρελθόν και τώρα μαζεύει τα αγωνιστικά οφέλη. Αφού η σεζόν ουσιαστικά αρχίζει με Euroleague και Basket League.

Αυτός που σίγουρα ξεχώρισε ήταν ο Πετρούσεφ. Και γενικώς και ειδικώς. Ο Ολυμπιακός γενικώς είχε οφέλη από την παρουσία του Σέρβου στο 5. Σοβαρός και μετρημένος.

Ειδικώς, τα μηνύματα που έστειλε ακόμα και στον εσωτερικό ανταγωνισμό. Όταν θα γυρίσουν ο Μιλουτίνοφ με τον Φαλ, ο αγωνιστικός χάρτης θα αλλάξει. Ο Μπαρτζώκας θα πάει σε πιο συμβατές λύσεις, σε πιο κανονικά πλάνα.

Θα χρειαστεί όμως να έχει έναν… small ball σέντερ. Έναν όχι και τόσο… βαρύ όσο οι Μιλουτίνοφ και Φαλ. Αυτός ο Πετρούσεφ δεν μπορεί να μείνει εκτός. Ο Ράιτ ναι. Τα πήγε πολύ καλύτερα από τον Αμερικάνο.  Ήταν πιο προσεκτικος και στα φαουλ, πιο αποδοτικος σε σκορ και σε αμυνα. Τι άλλο να κάνει δηλαδή.

Όλα αυτά οδηγούν και στο συμπέρασμα, πως δεν αποκλείεται ο Ράιτ να είναι κάποιες φορές εκτός 12άδας. Ο Πετρούσεφ βέβαια, που πρώτα είχε πάρει το μήνυμα. Για… αδιαφορά και χαλαρότητα με την Τραπάνι. Και κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν… σωστός.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Πετρούσεφ έστειλε μήνυμα και στον Ράιτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.