ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φυσικό αέριο για 130 χρόνια υπάρχει στην Ελλάδα και δεν μπορεί να το ακουμπήσει η Τουρκία

Τα μεγαλύτερα κοιτάσματα στη Ν.Α. Μεσόγειο.
Φυσικό αέριο για 130 χρόνια υπάρχει στην Ελλάδα και δεν μπορεί να το ακουμπήσει η Τουρκία

Απίθανα παραμένουν τα στοιχεία για την ύπαρξη φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η Τουρκία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να… βλέπει την Ελλάδα να είναι αυτάρκης για τα επόμενα 130 χρόνια.

Οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις που κάνει η ΕΔΕΥΕΠ για τα ελληνικά κοιτάσματα, κάνουν λόγο για 24 τρισ. κυβικά πόδια ή 680 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου.

Με ετήσια κατανάλωση της χώρας στα 4 με 5 δισ. κυβικά μέτρα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Ελλάδα αποκτά επάρκεια για τα επόμενα 130 χρόνια από την στιγμή που θα αρχίσει η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων.

Προσέξτε τώρα. Μιλάμε για…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φυσικό αέριο για 130 χρόνια υπάρχει στην Ελλάδα και δεν μπορεί να το ακουμπήσει η Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.