ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Μία δυνατή μονομαχία αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε στην Αγγλία με την Άστον Βίλα να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League. Στην πρεμιέρα της διασυλλογικής διοργάνωσης και οι δύο ομάδες πήραν το τρίποντο. Η Άστον Βίλα πέρασε εύκολα από τη Γιουνγκ Μπόις με 0-3 ενώ οι Γερμανοί ήταν καταιγιστικοί με το ιστορικό 9-2 κόντρα...
Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Μία δυνατή μονομαχία αναμένεται να παρακολουθήσουμε απόψε στην Αγγλία με την Άστον Βίλα να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League.

Στην πρεμιέρα της διασυλλογικής διοργάνωσης και οι δύο ομάδες πήραν το τρίποντο. Η Άστον Βίλα πέρασε εύκολα από τη Γιουνγκ Μπόις με 0-3 ενώ οι Γερμανοί ήταν καταιγιστικοί με το ιστορικό 9-2 κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ σκορπώντας τρόμο για τη συνέχεια.

Ο αγώνας Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι του Cosmote Sport 5 στις 22:00.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άστον Βίλα – Μπάγερν Μονάχου: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.