ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αυτός παίζει χωρίς πίεση, δεν έχει ανταγωνισμό

Η ΑΕΚ υποτίθεται πως θα παρουσίαζε βελτίωση σε ορισμένες θέσεις αλλά υπάρχει μία που ο βασικός παίζει χωρίς ανταγωνισμό
ΑΕΚ: Αυτός παίζει χωρίς πίεση, δεν έχει ανταγωνισμό

Ο Λάζαρος Ρότα πρέπει να διανύει τις καλύτερες του μέρες στην ΑΕΚ. Έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σίγουρα ήταν από τους 2-3 καλύτερους.

Έκανε και την ασίστ για το 1-0 στην κεφαλιά του Πιερό. Πήγε καλά και αμυντικά, μια και κατάφερε να συγκρατήσει όποιες επιθέσεις έγιναν από την πλευρά του.

Η ΑΕΚ μέχρι και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε πίεση. Ο Αλμέιδα είχε πίεση. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και το Conference League όσο περνάει ο καιρός και οι μέρες πάει πίσω αλλά δεν μπορεί να ξεχαστεί μια τόσο ντροπιαστική ποδοσφαιρική στιγμή για την ιστορία του συλλόγου.

Και ένα πράγμα που δεν κατάφερε η ΑΕΚ είναι να κάνει upgrade μεταγραφικά στα μπακ. Αριστερά δεν πήρε κανέναν. Ο Πήλιος μπορεί να έκανε π.χ. ένα καλό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά την προηγούμενη εβδομάδα με την Καλλιθέα μάλλον ήταν ο χειρότερος.

Δεξιά για να μπει πίεση στον Ρότα αποκτήθηκε ο Οντουμπάτζο.

Είχε και θέμα τραυματισμού αλλά δεν είναι ο μπακ τώρα που θα αγχώσει και τον Έλληνα διεθνή.

Με λίγα λόγια ο Ρότα μπορεί να παίζει και χωρίς πίεση.

Ξέρει πως τα δεδομένα είναι υπέρ του. Είναι Έλληνας, είναι διεθνής, χρόνια στην ομάδα, ε και μάλλον είναι και καλύτερος παίκτης από τον Οντουμπάτζο.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Αυτός παίζει χωρίς πίεση, δεν έχει ανταγωνισμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.