ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Όλα τα βλέμματα σε Αγγλία και Γαλλία!

Συνεχίζεται η δράση στο Champions League με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο!
Champions League: Όλα τα βλέμματα σε Αγγλία και Γαλλία!

Φουλ ποδόσφαιρο έχουμε και απόψε, με το Champions League να συνεχίζεται και να μας υπόσχεται πολλά γκολ και θέαμα.

Μετά από τις αναμετρήσεις το βράδυ της Τρίτης, που είχαμε πολύ δυνατά παιχνίδια και σήμερα το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη.

Το νέο φορμάτ της UEFA έχει δώσει μία διαφορετική αίγλη στις αναμετρήσεις, με την κοινή βαθμολογία να αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα και τις ανατροπές να είναι μεγάλες.

Απόψε λοιπόν, έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια που θα μας κρατήσουν σε αγωνία και θα απολαύσουμε κάθε λεπτό.

Η βραδιά ξεκινάει με την Τζιρόνα να υποδέχεται τη Φέγενορντ, σε ένα ματς που αναμένεται ισορροπημένο και γεμάτο ένταση. Την ίδια ώρα, η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα φιλοξενήσει την Αταλάντα, με τους Ουκρανούς να προσπαθούν να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Από κει και πέρα, η Άστον Βίλα θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου, με τους «Βαυαρούς» να είναι το φαβορί, αλλά οι Άγγλοι μπορούν να τους βάλουν πολύ δύσκολα και να κάνουν την έκπληξη.

Στη συνέχεια, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα φιλοξενήσει τη Μονακό, σε ένα παιχνίδι που φαίνεται ότι θα είναι ανοιχτό, ενώ η Λειψία θα έχει ένα δύσκολο έργο απέναντι στη Γιουβέντους.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της βραδιάς είναι αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μπολόνια, με την αγγλική ομάδα να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το τρίποντο απέναντι στους Ιταλούς και βάλει γερές βάσεις.

Ενώ στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ματς που αναμένεται σκληρό και κλειστό.

Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να αντιμετωπίσει τη Λιλ, σε ένα ματς που η «Βασίλισσα» έχει τον τίτλο του φαβορί, αλλά οι Γάλλοι δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα.

Champions League: Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Champions League: Όλα τα βλέμματα σε Αγγλία και Γαλλία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.