VIRAL

Αυτή είναι η κινεζική πλατφόρμα που αγοράζεις μάρκες φθηνά – Με πάνω από 60% έκπτωση – Την κυνηγάνε οι εταιρείες

Αυτή είναι η κινεζική πλατφόρμα που κυνηγούν οι μεγάλες εταιρείες!
Αυτή είναι η κινεζική πλατφόρμα που αγοράζεις μάρκες φθηνά – Με πάνω από 60% έκπτωση – Την κυνηγάνε οι εταιρείες

Μεγάλο πλήγμα στις μεγάλες εταιρείες έχει προκαλέσει μια κινεζική πλατφόρμα στην οποία αγοράζεις μάρκες φθηνά με πάνω από 60% έκπτωση.

Ο λόγος για την πλατφόρμα Dewu η οποία έχει δώσει ένα ισχυρό χτύπημα σε εταιρείες όμως η Louis Vuitton, Cartier και Kering που κάποτε βασίζονταν στην κινεζική αγορά για το 1/5 των εσόδων τους.

Μετά το άνοιγμα του lockdown όμως στην Κίνα, οι ορδές των καταναλωτών δεν επέστρεψαν ποτέ σε αυτούς τους οίκους πολυτελείας με την ανεργία και την ασταθή οικονομία της χώρας να έχει οδηγήσει άπαντες σε λύσεις όπως η εν λόγω κινεζική πλατφόρμα!

Δείτε τον λόγο:

@mononews.gr #lvmh #louisvuitton #lv #prada #kering #cartier #luxuryshopping #shopping #onlineshopping #dewu #offers #discount #brands #luxurybrands #fashion #businessoffashion #business #news #greece #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – mononews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η κινεζική πλατφόρμα που αγοράζεις μάρκες φθηνά – Με πάνω από 60% έκπτωση – Την κυνηγάνε οι εταιρείες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.