ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Δε λέει αστεία ο Αταμάν!

Ο Αταμάν πιστεύει στην ομάδα του όσο κανένας άλλος και ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει πολλά!
Παναθηναϊκός: Δε λέει αστεία ο Αταμάν!

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν όσον αφορά τα τρόπαια, καθώς ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup από τον Ολυμπιακό με 86-85.

Η ήττα αυτή φανέρωσε ότι η ομάδα έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά της για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, αγγίζοντας το… ταβάνι της.

Ωστόσο, ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει αποδείξει πολλές φορές την ικανότητά του να ανατρέπει καταστάσεις, παραμένει απόλυτα σίγουρος για την ομάδα του και το πώς θα εξελιχθεί η σεζόν.

Ο Τούρκος κόουτς γνωρίζει καλά ότι χρειάζεται χρόνος για να ενσωματωθούν πλήρως οι νέες προσθήκες, όπως ο Λορέντζο Μπράουν, ο Ομέρ Γιούρτσεβεν και ο Τσεντί Οσμάν, αποδίδοντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Παράλληλα, η ομάδα διαθέτει και την ποιότητα από την περασμένη σεζόν, με ένα πολύ δυνατό… κορμό που σε συνδυασμό με τους παίκτες που ήρθαν και θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Παναθηναϊκός: Ξέρει τι λέει ο Αταμάν!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και τον Εργκίν Αταμάν, τον προπονητή που πέρυσι κατέκτησε την Euroleague και είναι από τα φαβορί να το επαναλάβει και φέτος.

Ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές πόσο πιστεύει στην ομάδα του και στους παίκτες του, κάτι που έκανε και μετά από τον χαμένο τελικό στο φετινό Super Cup, τονίζοντας ότι οι οπαδοί πρέπει να ετοιμαστούν ξανά για τη Euroleague και τους τελικούς της Basket League.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το ίδιο είχε κάνει μετά το χαμένο Κύπελλο πέρυσι, όταν είχε πει ότι «κανείς δεν θα το θυμάται όταν πάρουμε την Euroleague» και πράγματι, οδήγησε την ομάδα του στον ευρωπαϊκό θρίαμβο.

Ενώ δε σταμάτησε εκεί, αφού το έκανε και στους τελικούς της Basket League, όταν η ομάδα του βρισκόταν πίσω με 0-2.

Τότε ο Αταμάν δήλωνε με αυτοπεποίθηση ότι «θα το γυρίσουμε» και το έκανε πραγματικότητα. Αυτές οι δηλώσεις δεν είναι απλά mind games ή κενές υποσχέσεις.

Ο ίδιος δείχνει μια αληθινή πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του, στο φετινό γεμάτο ρόστερ και ασφαλώς στον εαυτό του. Γνωρίζει πώς να πάρει το μέγιστο από τους παίκτες του και να τους οδηγήσει σε επιτυχίες.

Το ξεκίνημα μπορεί να μην ήταν ιδανικό, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του, όπως έκανε και πέρσι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Δε λέει αστεία ο Αταμάν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.