ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαντάζεστε πόσα σπίτια στην Ελλάδα έχουν μια θέση πάρκινγκ

Άραγε πόσα σπίτια στην Ελλάδα έχουν μια θέση πάρκινγκ;
Δεν φαντάζεστε πόσα σπίτια στην Ελλάδα έχουν μια θέση πάρκινγκ

Το να βρεις σπίτι σε μια μεγάλη πόλη στην Ελλάδα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αν όμως βρει να έχει και μια θέση πάρκινγκ ενδεχομένως να ισοδυναμεί και με την κατάκτηση του τζόκερ!

Κι αυτό γιατί το 62,8% των νοικοκυριών δεν διαθέτουν θέση πάρκινγκ, το 28,1% διαθέτουν μια θέση στάθμευσης, το 7,4% δυο θέσεις πάρκινγκ και με τρεις ή περισσότερες θέσεις στάθμευσης εμφανίζεται το 1,7% των νοικοκυριών.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πρόβλημα με το πάρκινγκ στην Ελλάδα και ειδικότερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι τεράστιο τη στιγμή που το 47,2% των νοικοκυριών διαθέτουν 1 αυτοκίνητο, το 19,1% δυο αυτοκίνητα, το 3,3% τρία ή περισσότερα αυτοκίνητα ενώ μόλις το 30,4% των νοικοκυριών είναι χωρίς αυτοκίνητο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν φαντάζεστε πόσα σπίτια στην Ελλάδα έχουν μια θέση πάρκινγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.