ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιαζίτσι δεν ήρθε μόνο για δημιουργία

Πολλοί οι τομείς στους οποίους μπορεί να προσφέρει ο Γιουσούφ Γιαζίτσι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο η δημιουργία φάσεων το δυνατό του σημείο.
Ο Γιαζίτσι δεν ήρθε μόνο για δημιουργία

Περιμένει αρκετά ο Ολυμπιακός από τον Γιουσούφ Γιαζίτσι. Όταν θα είναι έτοιμος φυσικά ο Τούρκος μεσοεπιθετικός. Άπαντες σκέφτονται το δημιουργικό κομμάτι, αλλά δεν είναι μόνο αυτό στο οποίο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει.

Ότι πάσχει ο Ολυμπιακός στη δημιουργία φάσεων και στη θέση κυρίως του επιτελικού μέσου είναι κάτι που βγάζει μάτια. Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι αποκτήθηκε για να δώσει λύση στο συγκεκριμένο κομμάτι κατά κύριο λόγο. Ωστόσο, ο Τούρκος διεθνής έχει τη δυνατότητα να παίζει και σαν φορ αλλά και να βγαίνει δεξιά αν το επιτάσσει το σύστημα.

Είναι παίκτης από τον οποίο μπορεί να πάρει πράγματα μεσοεπιθετικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Μιας και τον αναφέραμε, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Βάσκος τεχνικός ήταν αυτός που άναψε όμως πράσινο φως για την απόκτηση μίας ακόμα μεταγραφής. Δεν έχει ερήμην του. Τον ήθελε και για έναν ακόμη λόγο που ίσως δεν θα σκεφτόταν πολύς κόσμος.

Ο Γιαζίτσι έχει τη διάθεση να κυνηγήσει μπάλες, να μαρκάρει ψηλά και να μην αφήνει τους αντιπάλους να κάνουν εύκολα build up από τα στόπερ τους. Αυτό ο Ισπανός το εκτιμά πολύ και το περιμένει από τον Τούρκο. Διότι, αυτό -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν το βλέπει από κάποιους παίκτες του και αυτό αναμφίβολα συνιστά πρόβλημα. Ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει βεβαίως κατά πόσο θα τον δικαιώσει ή όχι ο Γιαζίτσι.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

Τι είπαν στο MEGA για τον Γιαζίτσι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιαζίτσι δεν ήρθε μόνο για δημιουργία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…